Öncelikle merhaba dostlarım. Yaklaşık 1 2 senedir gitarla uğraşıyorum. Düzenli egzersiz yapıyorum, kendimi, parmaklarımı geliştirmeye çalışıyorum. Fakat gitarlar hakkında fazla bir bilgim hala bulunmamakta. Buradaki dostlarımın konularını okudum biraz bilgi edindim teorik ve mekanik olarak. Bunlardan yola çıkarak 2 yeni gitar beğendim. Sizlere de hangisi diye sormak istedim. Çaldığım ve çalmaya çalıştığım, egzersizlerini yaptığım müziklerin türleri genelde metal ve rock ağırlıklı. Anlayacağınız üzere kirli tonlar yani. Kısacası bunlardan yola çıkarak dediğim gibi 2 gitar aklıma yattı ve sizin de fikrinizi almak istedim hangisini almalıyım diye. Gitarlar şunlar:
Birinde H-S-H birinde de H-H manyetik dizilimi var sizin de anlayacağınız üzere. Aslında ikisi arasında nasıl bir fark var bilmiyorum. Nasıl etkisi olur bu dizilimlerin müziğe bir fikrim yok. Buradaki bilgi eksikliğim yüzünden yorumu size bırakıyorum. Şimdiden okuduğunuz için ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Müzikle kalın. \m/

IBANEZ GRX70QA-TBB Transparent Blue Burst Elektro Gitar
4.948,47 TLIBANEZ GRG121DX-MGS GRG Purpleheart Klavye Elektro Gitar
4.967,21 TLBirinde H-S-H birinde de H-H manyetik dizilimi var sizin de anlayacağınız üzere. Aslında ikisi arasında nasıl bir fark var bilmiyorum. Nasıl etkisi olur bu dizilimlerin müziğe bir fikrim yok. Buradaki bilgi eksikliğim yüzünden yorumu size bırakıyorum. Şimdiden okuduğunuz için ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Müzikle kalın. \m/