Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba yeni gitara başlayacagim için ve birazcık araştırdığım kadarıyla Sizce Schecter Hellraiser C1 mi yoksa ESP EC-256'mı almalıyım?... Tabiki bu bir karşılaştırma olur ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.
Merhaba yeni gitara başlayacagim için ve birazcık araştırdığım kadarıyla Sizce Schecter Hellraiser C1 mi yoksa PSD EC-256'mı almalıyım?... Tabiki bu bir karşılaştırma olur ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.
Hocam iki gitar kıyas kaldırmaz ki schecter ile e256 muadil fiyatlarda dahi değil muadil gitarlar zaten değil. Bu kiyasta schecter tokatlar yetmez döner bidaha tokatlar. Ben mi modeli karıştırıyorum acaba. Hellraiser Kore üretimi abalone inleyli EMG manyetikli tusq esik maun gövde taş gibi gitar.
Hocam iki gitar kıyas kaldırmaz ki schecter ile e256 muadil fiyatlarda dahi değil muadil gitarlar zaten değil. Bu kiyasta schecter tokatlar yetmez döner bidaha tokatlar. Ben mi modeli karıştırıyorum acaba. Hellraiser Kore üretimi abalone inleyli EMG manyetikli tusq esik maun gövde taş gibi gitar.
Tabi öylede olabilirdi eğer bulabilirsem ztn ikinci el temizini bulmak zor ama büyük ihtimalle Schecter Hellraiser hybrid C1 yada Ibanez RGT6-EXFX alacağım
Tabi öylede olabilirdi eğer bulabilirsem ztn ikinci el temizini bulmak zor ama büyük ihtimalle Schecter Hellraiser hybrid C1 yada Ibanez RGT6-EXFX alacağım