Hangisini almalıyım?

• Konuyu açan Konuyu açan Zppa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zppa

Nilexy&
Merhaba yeni gitara başlayacagim için ve birazcık araştırdığım kadarıyla Sizce Schecter Hellraiser C1 mi yoksa ESP EC-256'mı almalıyım?... Tabiki bu bir karşılaştırma olur ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba yeni gitara başlayacagim için ve birazcık araştırdığım kadarıyla Sizce Schecter Hellraiser C1 mi yoksa PSD EC-256'mı almalıyım?... Tabiki bu bir karşılaştırma olur ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.

PSD almanı önermem. Bi kere piyasası yok. Bırak alıp satanı, üreten bile olmamış. Elinde kalır mazallah.
Schecter bu açıdan bi tık daha iyi 👍

Pardon yanlış yazmışım ESP olacaktı fikrinizi duymak isterim😊
Hocam iki gitar kıyas kaldırmaz ki schecter ile e256 muadil fiyatlarda dahi değil muadil gitarlar zaten değil. Bu kiyasta schecter tokatlar yetmez döner bidaha tokatlar. Ben mi modeli karıştırıyorum acaba. Hellraiser Kore üretimi abalone inleyli EMG manyetikli tusq esik maun gövde taş gibi gitar.

Hocam iki gitar kıyas kaldırmaz ki schecter ile e256 muadil fiyatlarda dahi değil muadil gitarlar zaten değil. Bu kiyasta schecter tokatlar yetmez döner bidaha tokatlar. Ben mi modeli karıştırıyorum acaba. Hellraiser Kore üretimi abalone inleyli EMG manyetikli tusq esik maun gövde taş gibi gitar.
Karıştırmıyorsunuz fikriniz için sağolun.

O Schecter ile Ltd ec-256 değil de ec-1000 karşılaştırsanız beğendiğinizi alın derdim de bence Schecter önde özellik bakımından.

O Schecter ile Ltd ec-256 değil de ec-1000 karşılaştırsanız beğendiğinizi alın derdim de bence Schecter önde özellik bakımından.
Tabi öylede olabilirdi eğer bulabilirsem ztn ikinci el temizini bulmak zor ama büyük ihtimalle Schecter Hellraiser hybrid C1 yada Ibanez RGT6-EXFX alacağım

Geri