Hayallerimizi Gerçek Kılmak İçin Bir Araya Geliyoruz

Ümit

Ukal
Selamlar,

27 yaşındayım, Kocaeli’nde yaşıyorum. Çocukluğumdan beri müzikle iç içeyim. Çeşitli enstrümanlar çaldım, herhangi bir eğitim almadım ama yıllarca çevremdeki insanlara müziği sevdirmeye çalıştım, birlikte çaldık söyledik. Küçüklüğümden beri şarkılar yazıyorum.

18’li yaşlardan sonra hayatın koşuşturması, iş güç, gelecek kaygısı derken müzik yavaş yavaş hayatımın arka planında kaldı. Çevremde insanlar müzikten keyif alıp bunu kariyere dönüştürürken ben tamamen işe ve para kazanmaya odaklandım. Zaman geçti, iyi paralar kazandım ama günün çoğunu bilgisayar başında mutsuz geçirdiğimi fark ettim. Odamda duvarda asılı duran enstrümanlara baktığımda, onları oraya asan çocuğun hayalinin bu olmadığını anladım.

Şimdi çocukluk hayalimi gerçekleştirmek istiyorum:
Bir grup kurmak.

Amacım profesyonellikten çok birlikte üretmek, eğlenmek ve hayalleri olan insanlarla müzik yapmak. Belki bir gitarist en güzel solosunu bizim şarkımız için çalacak, belki bir kemancı bir parçaya ruh katacak, belki bir baterist bir şarkıya hayat verecek. Belki de kendi bestesini ilk kez bizimle paylaşacak biri olacak.

Seviye hiç önemli değil. Amatör olabilirsiniz, yıllardır elinize enstrüman almamış olabilirsiniz. Önemli olan gerçekten istemek ve birlikte keyif almak.

Özellikle:

* Elektro gitar
* Bateri
* Keman
* Yan flüt
* Bas gitar
* Klavye

çalan arkadaşlara ihtiyacım var.

Kocaeli’nde yaşıyorum ama İstanbul ve çevresinde küçük bir yer kiralayıp stüdyo ortamı oluşturmak istiyorum. Birlikte vakit geçirip üretmek, denemeler yapmak, şarkılar yazmak ve belki güzel şeyler ortaya çıkarmak istiyorum.

Eğer senin de içinde ukde kalmış bir müzik hayalin varsa bana ulaşabilirsin.

Instagramdan bana ulaşabilirsiniz #kalllmit

Geri