İzmir HAZIR GRUBA GİTARİST ARIYORUZ.

merhaba. sahnesi, instagram hesab, adı hazır olan 4 yıllık rock grubumuza lead gitarist arıyoruz. Kendisinden istediğimiz başlıca şeyler:

1- Beste odaklı olması. ilk etapta hazırda bulunan bazı bestelerimizi çıkartmak istiyoruz. Bunun için hem maddi hem manevi hazır olmasını istiyoruz.
2- Click ve altyapıyla sahne yapmaya hazır olması. Klavyecimiz olmadığı için bazı şarkılarda evde hazırladığımız midileri alttan açabiliyoruz.
3- Gerekli ekipmanlara sahip olması. Yani bi sahne imkanı olsa "beyler benim distortion pedalım yok ya nerden bulabiliriz" tarzı şeyler istemiyoruz.
4- İzmir-Aydın-Kuşadası-Denizli şehirlerinde sahne yapmaya hazır olması

Özetle profesyonel birini arıyoruz. Teşekkür ederiz şimdiden.

Merhaba. Bir kursta gitar öğretmeniyim. Müzik teorisinden anlıyorum. Beste yapabilirim, söz yazabilirim. İletişime geçmek için instagram eglithegreat hesabına mesaj gönderebilirsiniz.

Merhaba. Gitaristim ve grup arıyorum. 26 yaşındayım. Sahne deneyimim var. Müzik teorisi ve kendi demolarımızı kaydedebileceğimiz düzeyde ev stüdyom ve prodüksiyon bilgim var. Prosesör, 100w amfi-kabin gibi sahne boyutuna göre gerekli tüm ekipmanlara sahibim. Buca'da ikamet etmekteyim. 16:00 sonrası tüm günler müsaidim. Şehir dışına çıkmakta da bir sorun yok. İlgilenmeniz durumunda:
Instagram: @Euronymoust

Geri