htcozckr 6 Kasım 2024 #1 merhaba İbanez gax30 2.el almayı düşünüyorum alternatif rock veya duman parçalarının sololarında keyif vermesi için Blackstar id core v2 veya v1 amfiyi düşündüm tavsiyeniz var mı?
merhaba İbanez gax30 2.el almayı düşünüyorum alternatif rock veya duman parçalarının sololarında keyif vermesi için Blackstar id core v2 veya v1 amfiyi düşündüm tavsiyeniz var mı?
Beyazsheytan 6 Kasım 2024 #2 V1-v2 çok eski v4 çıktı. İkinci el 4-4.5 v3 sıfıra yakın garantili bulursun.
htcozckr 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Beyazsheytan demiş ki: V1-v2 çok eski v4 çıktı. İkinci el 4-4.5 v3 sıfıra yakın garantili bulursun. Hepsini görmek için tıklayın... Bütçem V3e yetmiyor🙁 2.el de olsa… V1 ile V2 nin V3ten çok bir farkı var mı eski olması dışında?
Beyazsheytan demiş ki: V1-v2 çok eski v4 çıktı. İkinci el 4-4.5 v3 sıfıra yakın garantili bulursun. Hepsini görmek için tıklayın... Bütçem V3e yetmiyor🙁 2.el de olsa… V1 ile V2 nin V3ten çok bir farkı var mı eski olması dışında?
oman 7 Kasım 2024 #4 htcozckr demiş ki: Bütçem V3e yetmiyor🙁 2.el de olsa… V1 ile V2 nin V3ten çok bir farkı var mı eski olması dışında? Hepsini görmek için tıklayın... Sesi tatmin etmeyebilir
htcozckr demiş ki: Bütçem V3e yetmiyor🙁 2.el de olsa… V1 ile V2 nin V3ten çok bir farkı var mı eski olması dışında? Hepsini görmek için tıklayın... Sesi tatmin etmeyebilir