Teşekkür ederim. Gökalp Baykal'ı çok az dinlemişliğim var, çünkü (Yavuz Çetin ve Bulutsuzluk Özlemi filan gibi şeyler dışında) Türkçe sözlü rock hiç bir zaman çok takip ettiğim bir şey olmadı. O nedenle ilk kez Türkçe söz yazıp söylemeye başladığımda aksanlı geliyordu vokalim, zamanla biraz daha toparladım sanki.eline sağlık, güzel olmuş, gain de iyi, daha azı sümme haşa zaten ... vokalde Gökalp Baykal havası sezdim 🙂
Seth Rosenbloom dinledim geçenlerde, felaket özendim tonuna. Gel gelelim, o tonla da başka şeyler olmuyor. Analog 1-2 yeni klon pedal aldım, bunlarla bir şey deneyip ton oturtmaya çalışacağım.Elinize sağlık, çok güzel olmuş 👏 Ama "bell-like" strat tonu hakikaten çok yakışır. Biraz da az kullanılıyor ya bizdeki eserlerde bu az gainli tonlar, fırsat bulunca öyle bir versiyonunu yapsanız ne güzel olur...
eğer çözemezsen forumda başlık aç... pedalın üstündeki düğmeleri sağa mı çevirmem lazım sola mı.. Seth tonu almak için yardım lütfen....Analog 1-2 yeni klon pedal aldım, bunlarla bir şey deneyip ton oturtmaya çalışacağım.
Cevap: O tonu alamazsın 🤣 🤣 🤣eğer çözemezsen forumda başlık aç... pedalın üstündeki düğmeleri sağa mı çevirmem lazım sola mı.. Seth tonu almak için yardım lütfen....