Selamlar, Ibanez jem 77v bk modelini almayı düşünüyorum. Henüz deneme fırsatım olmadı. Herkesin zevki ayrıdır o yüzden biraz göreceli bir konu fakat yine de bu modelle ilgili olumlu olumsuz fikirleriniz varsa paylaşmanızı rica ederim.
Ben de Gibson kullandım son iki yıl, klavye rahatlığı vs nedeniyle denemek istedim açıkçasıİnce saplı , tiz , yağ gibi bal gibi : P , herkes için değişecek bir durum tabii ki ama bir gibsona oranla çalımı çok daha rahattı benim için , görünüş muntazam 10/10
Gibson'dan sonra pişman olmazsın diyorsun, deniycem kesin 🙂İnşallah elde edersin abiciğim 😎 almayacaksanda kesinlikleeee ve kesinlikle dene
Gibson'da başkasının zevki abi ben ne kadar lpye alışık olmasamda ileride kesin alacağım ton adeta "makine" : P
Ben pek böyle düşünmüyorum abi ya. 6 sene kadar Gibson LP Traditional çaldım ben neredeyse başka gitar almadan elime, sonra nereden estiyse önce bir Jem 7 sonra da bir adet Jackson sl-2 edindim ve kendime işkence ettiğimi farkettim LP sapı ile, açıldım kendime geldim tabiri caizse 😀 Jem 7'yi sattım ama hala içimde uktedir bir Jem7 almak isterim tekrardan. Şu an da bir SL-2 kullanıyorum ki sapı LP'nin sapı her neyse tam tersidir, son derece mutluyum. Alışılıyor hatta daha fazla sevilebiliyor bence ince saplar sonradan. 😀
Ben pek böyle düşünmüyorum abi ya. 6 sene kadar Gibson LP Traditional çaldım ben neredeyse başka gitar almadan elime, sonra nereden estiyse önce bir Jem 7 sonra da bir adet Jackson sl-2 edindim ve kendime işkence ettiğimi farkettim LP sapı ile, açıldım kendime geldim tabiri caizse 😀 Jem 7'yi sattım ama hala içimde uktedir bir Jem7 almak isterim tekrardan. Şu an da bir SL-2 kullanıyorum ki sapı LP'nin sapı her neyse tam tersidir, son derece mutluyum. Alışılıyor hatta daha fazla sevilebiliyor bence ince saplar sonradan. 😀