juice demiş ki:Öncelikle şöyle söyliyeyim.1,5 ay önce aldım.2200 dolara....Jem Kesinlikle benim görüşüme göre modifiyeli bir fender strat.Vai önceden strat kullandığı için bu vazgeçemediği özelliği jem de tasarlamış,uygulamış.Korkunç bir sustain var gitarda. Çok parlak bir saund a sahip bir gitar... Çok güçlü 2 tane humbacker evolation birde single var ki bu özel bir single...Ve floyd rose nin üzerinde tellerin geçtiği yerin hemen üzerinde küçük çıkıntılar var.Bunlar jemin sustainini artırıcı özeliklerden biri.Son 4 perdesi oyuk kolaylık olsun diye tasarlanmış...Klavye çok rahat...24 perde....Rosewood kasa-rosewood klavye...Bu gitar değil başka birşey olsa gerek.. 😀
V_Bassman demiş ki:juice demiş ki:Öncelikle şöyle söyliyeyim.1,5 ay önce aldım.2200 dolara....Jem Kesinlikle benim görüşüme göre modifiyeli bir fender strat.Vai önceden strat kullandığı için bu vazgeçemediği özelliği jem de tasarlamış,uygulamış.Korkunç bir sustain var gitarda. Çok parlak bir saund a sahip bir gitar... Çok güçlü 2 tane humbacker evolation birde single var ki bu özel bir single...Ve floyd rose nin üzerinde tellerin geçtiği yerin hemen üzerinde küçük çıkıntılar var.Bunlar jemin sustainini artırıcı özeliklerden biri.Son 4 perdesi oyuk kolaylık olsun diye tasarlanmış...Klavye çok rahat...24 perde....Rosewood kasa-rosewood klavye...Bu gitar değil başka birşey olsa gerek.. 😀
Eğer kasadan kastın gövdeyse (ki öyledir sanırım 😀 ) , bu gitarın gövdesi rosewood değil alder'dır. Zaten rosewood'dan gitar gövdesi yapmak pek mantıklı bişey gibi gözükmüyor sanki. 😀
juice demiş ki:Öncelikle şöyle söyliyeyim.1,5 ay önce aldım.2200 dolara....
Lonely_Guitarist demiş ki:juice demiş ki:Öncelikle şöyle söyliyeyim.1,5 ay önce aldım.2200 dolara....
sevindim gönlüne göre bir gitar alabildiğine ..
hayırlı olsun.. hoşgeldin jem/universe ailesine.🙂