T THE-METAL-APOSTLE 18 Şubat 2008 #1 Bu gitarı mayıs sonunda almayı düşünüyorum.Ve alırken nelere dikkat etmeliyim. sizin düşünceleriniz neler?
Bu gitarı mayıs sonunda almayı düşünüyorum.Ve alırken nelere dikkat etmeliyim. sizin düşünceleriniz neler?
M mersinden_ersin 19 Şubat 2008 #3 sıfır endonezya almaktansa 400 450 liraya ikinci el temiz bir adet KORE al...
J jpmelih 20 Şubat 2008 #4 Bende iki senedir kullanıyorum.Gayet memnunum. Ancak manyetikleri cok iyi değil. Onları değiştirebilirsen mümkemmel bir gitarın olur.
Bende iki senedir kullanıyorum.Gayet memnunum. Ancak manyetikleri cok iyi değil. Onları değiştirebilirsen mümkemmel bir gitarın olur.
T THE-METAL-APOSTLE 20 Şubat 2008 #5 şimdilik yeni başlıyacağım sayılır ilerde manyetiklerini değiştiririm . 2. el kore de olabilir. chromatickey msnmi özeline attım. oradan konuşalım
şimdilik yeni başlıyacağım sayılır ilerde manyetiklerini değiştiririm . 2. el kore de olabilir. chromatickey msnmi özeline attım. oradan konuşalım
Head2KoRn 21 Şubat 2008 #8 Fiyatını Fazlaszyla Hakeden Bir Gitar Fakat İyi Bakmazsan Boyası Dökülüyor.