Ibanez Rg470 ve Ibanez s570 alınır mı?

Alınır, neden alınmasın ? Ama floydrose tipi köprü ile uğraşırsınız, öğrenmeniz gerekir. (tel takarken, ayar yaparken vs.) Gitar hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız sabit köprülü bir gitar ile başlamanız daha yerinde olur.

Sabit köprü olarak düşünürsen Ibanez rgrt421 1 yıl prosesörle kullandım. İsteklerime cevap verdi. Hafif. Fret işçiliği güzel. Akort çok kaçırmıyor. Teller frete değdi değecek şekilde en ufak cızlama yapmıyordu. Sattığıma pişman olduğum bir gitar
Yani alınabilecek bir gitarmi diyorsun beni birkaç yıl goturebilirse yeter o sırada ztn yeni şeyler öğrenirim değiştirebilirim

Yani alınabilecek bir gitarmi diyorsun beni birkaç yıl goturebilirse yeter o sırada ztn yeni şeyler öğrenirim değiştirebilirim
Benim için FP ürünüydü. Bu klasmanlarda kullandığım Ibanez rgrt421 - Ibanez rg350dxz - schecter demon 6 Fr oldu. Rgrt421 sabit köprü oluşundan ve ekstra cila boya üzerinde olmadığından diğerlerine göre çok hafifti ve daha rahattı. Karar senin dene bence hoşuna gidecektir.

Benim için FP ürünüydü. Bu klasmanlarda kullandığım Ibanez rgrt421 - Ibanez rg350dxz - schecter demon 6 Fr oldu. Rgrt421 sabit köprü oluşundan ve ekstra cila boya üzerinde olmadığından diğerlerine göre çok hafifti ve daha rahattı. Karar senin dene bence hoşuna gidecektir.
Bakabilirim bana bilgi verdiğiniz sağolun yeni şeyler öğrenmeye açığım bu yüzden kendi hatlarımı görerek ve dinleyerek daha iyi oluyor sizin gibi insanlar bol ve muziginizin eksik olmamasını diliyorum🙏🏻

Geri