İBANEZ RG550 GENESİS

Merhabalar bu ürünün purple neon modelini almayı düşünüyorum, floyd rose olarak çok büyük problem yaşar mıyım sizce, edge köprülerin sağlam bakılırsa ömürlük olduğunu çok duydum, çok forum gezdim bu gitarı sevmeyen yok o derece. made in japon oluşu zaten mevzuyu netleştiriyor. deneyen kullanan gören bilen fikrini belirtirse çok memnun olurum.

Screenshot_2024-11-21-23-42-10-441_com.opera.browser.webp Screenshot_2024-11-21-23-42-04-121_com.opera.browser.webp

Kendine münhasır,güzel bir süperstrattır.Sap profilinin ve gitarın kendisinin size uygun olup olmadığını mağazada deneyerek teyit etmenizi öneririm.Yalnız 40k fiyat v7,v8 manyetikli gitarlar biraz fazla hakikaten.İkinci el bakabilme durumunuz varsa daha uyguna manyetik modifiyeli rg550 bulabilirsiniz diye umuyorum.

Kendine münhasır,güzel bir süperstrattır.Sap profilinin ve gitarın kendisinin size uygun olup olmadığını mağazada deneyerek teyit etmenizi öneririm.Yalnız 40k fiyat v7,v8 manyetikli gitarlar biraz fazla hakikaten.İkinci el bakabilme durumunuz varsa daha uyguna manyetik modifiyeli rg550 bulabilirsiniz diye umuyorum.
şöyle ki kredi kartı ile taksitli alacağım için maalesef ikinci el alma durumum yok, benim için öncelikli olarak gitar yapısı, işçiliği ve floyd rose sistemi önemli. çok benzer bir gitar denedim ama aynısını denemedim. deneyebilme imkanım da yok, bulunduğum bölgere yakın mağazalarda bulunmuyor.
bu arada gitarı bir süre kullandıktan sonra manyetikleri güncelleme fikrim var.

Geri