jedaynayt demiş ki:ben de ona baktım bi ara çok kötü durumdaymış gitar.rica etmiştim bi arkadaş gidip denemiş o söyledi.ztn üstüne pickguard sooradan eklenmiş orj. bozulmuş yani :S
ibanezin niye fiyatı yüksek dersen,şu anki prestige serilerinden de kaliteli bi işçiliğe sahip.jacksonlarda pahalı ama amerikan ve üst model japonları.
şey gibi düşün kore ibanezle japon jackson aynı klasmanda gibi,ama japon ibanezle amerikan jackson aynı klasmanda ok 😉
Norton_Antor demiş ki:maple klavye ve tuşe nasıl oluyor 😀
jedaynayt demiş ki:ben de ona baktım bi ara çok kötü durumdaymış gitar.rica etmiştim bi arkadaş gidip denemiş o söyledi.ztn üstüne pickguard sooradan eklenmiş orj. bozulmuş yani :S
vileshome demiş ki:göreceli şeyleri bu şekilde tartışmanın bi anlamı olmadığını kaçıncı defa farketmemiz gerekiyor..
ayrıca..
Norton_Antor demiş ki:maple klavye ve tuşe nasıl oluyor 😀
senin insanların hatalarını aramaktan başka işin yokmu..
Norton_Antor demiş ki:jedaynayt demiş ki:ben de ona baktım bi ara çok kötü durumdaymış gitar.rica etmiştim bi arkadaş gidip denemiş o söyledi.ztn üstüne pickguard sooradan eklenmiş orj. bozulmuş yani :S
ibanezin niye fiyatı yüksek dersen,şu anki prestige serilerinden de kaliteli bi işçiliğe sahip.jacksonlarda pahalı ama amerikan ve üst model japonları.
şey gibi düşün kore ibanezle japon jackson aynı klasmanda gibi,ama japon ibanezle amerikan jackson aynı klasmanda ok 😉
alakasız.japon malı bir jackson kore ibanezden daha iyidir.elbette modele göre bu fark azalıp artabilyior.japon malı ibanezler üst model japon jacksonlarla aynı kalitede.ibanez usa jackson kalitesine yaklaşamaz j customlar falan hariç.
KoRnoManiac demiş ki:sonu 60 ile bitenler h-s-s manyetik düzenine sahip diye biliyorum ama yanılıyor muyum emin değilim 🙂
raistlin17 demiş ki:Bazılarında v1 v2 bazılarında ise v7-v8 manyetik konfigürasyonu oluyor buna dikkat et derim..
Vine_Inlay demiş ki:Norton_Antor demiş ki:jedaynayt demiş ki:ben de ona baktım bi ara çok kötü durumdaymış gitar.rica etmiştim bi arkadaş gidip denemiş o söyledi.ztn üstüne pickguard sooradan eklenmiş orj. bozulmuş yani :S
alakasız.japon malı bir jackson kore ibanezden daha iyidir.elbette modele göre bu fark azalıp artabilyior.japon malı ibanezler üst model japon jacksonlarla aynı kalitede.ibanez usa jackson kalitesine yaklaşamaz j customlar falan hariç.
açıkçası japon malı bi jackson kore yapımı bi ibanezden neden daha iyidir bunu anlamadım,yani ton meselesi tartışılır elbette ama işçilik olsun,kullanılan malzeme kalitesi olsun ibanezin kore yapımı modelleri japon ibanezlerden bile geri kalmıyo zaten bu yıl ibanez de akıllılık yapıp prestigeleri ve signature modelleri korede üretmeye başladı yani artık kore ibanez demek 3xx serisi demek değil,zaten s4xx gibi haddinden fazla başarılı gitarlar üretirken de kore ibanezlerin başarısını tartışmak yanlısı değildim ama artık ibanez prestige serisi koreye kaydırıp japonyada amerikan jacksonla rahatlıkla yarışcak custom serileri üretecek...zaten gördüüm kadarıyla japon ibanezle usa jacksonları kıyaslamışsınız,hatırlatıyım bi de ibanezin u.s.a custom serileri var 🙂