Satılık Ibanez SML721-RGC

Takasa
Kapalı
Fiyat
32000
Para Birimi
TL
2023 yılında lansmanı yapılan Axe Design serisinden bir model .. bendekinin kafa kağıdı 2025 Şubat.
Sıfırdan farksız, kozmetik 10/10, mekanik ve elektronik 10/10 ... ayarlar yerinde ama bu tabi kişisel.
10-46 stdE göre ayarlı.

Pazarlıksız ve takassız ... 32,000.TL

Son düzenleme:
IMG_4256.webp IMG_4255.webp IMG_4254.webp IMG_4253.webp IMG_4252.webp IMG_4251.webp IMG_4250.webp IMG_4249.webp IMG_4248.webp IMG_4247.webp

Kargo yapmıyorum gitar sözkonusu olunca, normalde yaparım elbet. Ama istanbul dışı da soran oluyor illa ki...
Şehir dışından soranlar için şu öneriyi yazayım:
Gelip almayı düşünürseniz bunlar ucuz gitarlar değil, üzerine az biraz yol parası ekleyerek gelip elden almak çok zor olmaz, kararlıysanız o masrafa değer. YHT kullananlar için yani Ankara, Konya, Eskişehir vb sabah erken trene binerseniz benim evim Fenerbahçe yani İstanbul varış noktası olan Söğütlüçeşme'ye 1 metro durağı veya arabayla 5 dakika. Yani gelirsiniz ya benden alırsınız 1 durak metro yaparak ya da ben getiririm tren garının oralara otoparka filan... Kadıköy'de birkaç saat takılır, öğleden sonra YHT ile yine dönersiniz akşam yemeğinde evdesiniz. Yapmadığım şey değil.

Geri