Ankara Indie rock için ''vokal, gitar, bas ve klavye'' arıyorum.

Herkesin metal ve düz rocka yönelmesinden dolayı ortalıkta hep aynı tarz şarkılar çalınıyor ve bu durum artık sıkıcı gelmeye başladı. Ben ise indie rockın da ötesine geçen, daha farklı duygular taşıyan bir tarz üretmek istiyorum. Bu yüzden güçlü vokale sahip ve enstrümanını iyi çalan kişiler arıyorum. Ayrıca şarkı çıkarmak, Sahne veya benzeri yaratıcı projeleri olanlarla birlikte çalışmak isterim. (bateri başında ben varım 🙂)

Selam, alternatif rock için vokallik yapabilirim. 25 yaşındayım, tenör vokalim ve sahne deneyimim var. 15 yıldır gitar çalıp şarkı söylüyorum. Müzik bilgim teoride de pratikte de iyidir. Ortak bir tarz yaratabilirsek beraber çalışmak isterim.

İletişim için instagram: @beratozguur
Eserlerim:

Herkesin metal ve düz rocka yönelmesinden dolayı ortalıkta hep aynı tarz şarkılar çalınıyor ve bu durum artık sıkıcı gelmeye başladı. Ben ise indie rockın da ötesine geçen, daha farklı duygular taşıyan bir tarz üretmek istiyorum. Bu yüzden güçlü vokale sahip ve enstrümanını iyi çalan kişiler arıyorum. Ayrıca şarkı çıkarmak, Sahne veya benzeri yaratıcı projeleri olanlarla birlikte çalışmak isterim. (bateri başında ben varım 🙂)

Merhaba bas gitar caliyorum 1 yildir profesyonel degilim kendi halimde caliyirum cogunlukla ama projeye katilmak isterim ilgileniyirsaniz

hocam selamlar, playlistiniz varsa eger tarzlarimiz uyusursa beraber calismak isterim. vokalim san egitimi aldim sahne deneyimim var gitar caliyorum, tarzim genelde metalden ziyade duygusal parcalar (piyasa olur olmaz fark etmez) akustik parcalar. bu yuzden bakis acilarimiz uyusuyor. iletisim icin beesteee_'ye mesaj atabilirsiniz.

Geri