B berattaydinn Perşembe 14:52 #1 arkadaşlar elimde i rig var ve pc ye guitar rig 7 indirdim ama ses gelmiyorum ayarlarını yapamadım yardımcı olur musunuz
arkadaşlar elimde i rig var ve pc ye guitar rig 7 indirdim ama ses gelmiyorum ayarlarını yapamadım yardımcı olur musunuz
morningriff Perşembe 15:19 #2 chatgbt sormayi hic denedin mi ? son günlerde analog ve dijital amfiler hakkinda acayip faydalandim kendisinden
chatgbt sormayi hic denedin mi ? son günlerde analog ve dijital amfiler hakkinda acayip faydalandim kendisinden
B berattaydinn Cuma 00:20 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 morningriff demiş ki: chatgbt sormayi hic denedin mi ? son günlerde analog ve dijital amfiler hakkinda acayip faydalandim kendisinden Hepsini görmek için tıklayın... sordum ama olayı tam olarak anlayamadı galiba ya da ben yapamadım
morningriff demiş ki: chatgbt sormayi hic denedin mi ? son günlerde analog ve dijital amfiler hakkinda acayip faydalandim kendisinden Hepsini görmek için tıklayın... sordum ama olayı tam olarak anlayamadı galiba ya da ben yapamadım
V_Bassman Cuma 00:49 #5 asayordle demiş ki: Asio4all kurdunuz mu? Hepsini görmek için tıklayın... Bunu yazmayın bu zehirli bir ok. 🙂 iRig'in kendi asio driver'ı var zaten. @berattaydinn tam olarak düzen ne şekilde şu anda, sesi nereden almaya çalışıyorsunuz? Bir de iRig'in hangi modeli? Son düzenleme: Cuma 01:14
asayordle demiş ki: Asio4all kurdunuz mu? Hepsini görmek için tıklayın... Bunu yazmayın bu zehirli bir ok. 🙂 iRig'in kendi asio driver'ı var zaten. @berattaydinn tam olarak düzen ne şekilde şu anda, sesi nereden almaya çalışıyorsunuz? Bir de iRig'in hangi modeli?