boran824 27 Mart 2025 #1 16 yaşındayım 1 buçuk yıldır lead gitar çalıyorum. Korn, Deftones tarzı grupların coverlarını veya yeni beste yapacak eleman arıyorum. @boranylldz
16 yaşındayım 1 buçuk yıldır lead gitar çalıyorum. Korn, Deftones tarzı grupların coverlarını veya yeni beste yapacak eleman arıyorum. @boranylldz
4bdullah 28 Mart 2025 #2 trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs.
trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs.
boran824 28 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 4bdullah demiş ki: trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs. Hepsini görmek için tıklayın... trash de olabilir fakat alternatif türlerin daha yaratıcı olduğunu ve daha çok tutabileceğini düşünüyorum
4bdullah demiş ki: trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs. Hepsini görmek için tıklayın... trash de olabilir fakat alternatif türlerin daha yaratıcı olduğunu ve daha çok tutabileceğini düşünüyorum
Bary 22 Mayıs 2025 #5 boran824 demiş ki: 16 yaşındayım 1 buçuk yıldır lead gitar çalıyorum. Korn, Deftones tarzı grupların coverlarını veya yeni beste yapacak eleman arıyorum. @boranylldz Hepsini görmek için tıklayın... Ben vokal yapabilirim, çok da countertenor değilim ama chester gibi şeyler yapmayı deneyebilirim, muhtemelen sesim jonathan davise daha yakındır
boran824 demiş ki: 16 yaşındayım 1 buçuk yıldır lead gitar çalıyorum. Korn, Deftones tarzı grupların coverlarını veya yeni beste yapacak eleman arıyorum. @boranylldz Hepsini görmek için tıklayın... Ben vokal yapabilirim, çok da countertenor değilim ama chester gibi şeyler yapmayı deneyebilirim, muhtemelen sesim jonathan davise daha yakındır
boran824 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Bary demiş ki: Ben vokal yapabilirim, çok da countertenor değilim ama chester gibi şeyler yapmayı deneyebilirim, muhtemelen sesim jonathan davise daha yakındır Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan konuşabiliriz @boranylldz
Bary demiş ki: Ben vokal yapabilirim, çok da countertenor değilim ama chester gibi şeyler yapmayı deneyebilirim, muhtemelen sesim jonathan davise daha yakındır Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan konuşabiliriz @boranylldz