İstanbul İstanbul Davulcu Grup Arıyor | Hard Rock,Türkçe Rock & Metal, Nu Metal, Alternative Metal, Heavy Metal

Selamlar,

İstanbul’da sahne odaklı bir rock / metal grubunda davul çalmak için yeni bir proje arıyorum. Yaklaşık 10 yıldır davul çalıyorum. Daha önce Kadıköy, Taksim ve Beşiktaş başta olmak üzere İstanbul’un farklı sahnelerinde çeşitli gruplarla sahne deneyimim oldu.

Şu anda aktif olarak sahne aldığım bir grubum bulunuyor. Bunun yanında Anadolu Rock üzerine çalıştığımız, henüz aktif sahne sürecine geçmemiş ikinci bir projem de var. Ancak müzikal olarak daha sert, daha enerjik ve sahne performansı yüksek bir tarza yönelmek istediğim için mevcut projelerimin yanında farklı bir grupla daha çalışmak istiyorum.

Özellikle yabancı repertuvar tarafında şu çizgiye yakın gruplar ilgimi çekiyor:

Linkin Park, Rage Against the Machine, Limp Bizkit, Metallica, Iron Maiden, Bon Jovi, Papa Roach, System of a Down, Alter Bridge, Slipknot, Scorpions, Anathema, Green Day, Three Days Grace, My Chemical Romance, Audioslave, Foo Fighters, Muse, Nirvana, Alice in Chains, Breaking Benjamin, Evanescence, Skillet, Avenged Sevenfold ve benzeri gruplar.

Tarz olarak ağırlıklı şekilde;

Hard Rock, Nu Metal, Alternative Metal, Heavy Metal, Alternative Rock, Grunge ve sahne enerjisi yüksek Modern Rock repertuvarlarına yakınım.

Türkçe repertuvar tarafında ise şu çizgideki isimlerin olduğu projelere de açığım:

Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Çilekeş, Cem Köksal, mor ve ötesi, Yüksek Sadakat, Pilli Bebek, Direc-t, Acil Servis, Mavi Sakal, Barış Akarsu, Yavuz Çetin, Pentagram, Duman, maNga, Kurban, Athena, Pamela, Kargo ve benzeri gitar/davul ağırlığı güçlü isimler.

Benim için en önemli konu projenin sahne odaklı olması. Profesyonel olması şart değil; hobi veya keyif amaçlı yürüyen bir proje de olabilir. Ancak sadece stüdyoya girip prova yapan, sahne hedefi net olmayan veya uzun vadede sahne planı bulunmayan bir grupta yer almak istemiyorum.

Önceliğim;
  • Repertuvarı büyük ölçüde hazır olan,
  • Yakın zamanda sahneye çıkmayı hedefleyen,
  • Yeni kurulacak fakat tüm yol haritası hedefli olan,
  • Halihazırda düzenli sahne alan,
  • Prova disiplini olan,
  • İletişimi güçlü,
  • Müzikal çizgisi net gruplar.
Yeni kurulacak projeleri de değerlendirebilirim. Ancak bu noktada kadronun tecrübeli olması, repertuvar hedefinin net olması ve kısa/orta vadede sahne planının bulunması benim için önemli.

Yazılım sektöründe tam zamanlı çalışıyorum. Bu nedenle hafta içi mesai saatlerinde çalışıyor, dönemsel olarak şehir dışı veya yurt dışı iş seyahatlerine çıkabiliyorum. Buna rağmen prova ve sahne programları önceden planlandığında düzenli şekilde uyum sağlayabiliyorum. Mevcut gruplarımla olan programlarımı da açık ve planlı şekilde yönetiyorum.

Solak davulcuyum. Prova ve sahne koşullarına göre davul kurulumunu kendim halletmekteyim.

İlgilenen gruplar veya müzisyenler mesaj atarken grubun mevcut kadrosu, repertuvarı, prova bölgesi, prova sıklığı ve varsa planlanan sahne tarihleri hakkında kısa bilgi paylaşırsa çok sevinirim.

Detayları görüşmek için Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz:
Instagram: @umut.kacaroglu

Geri