İstanbul İstanbul içi Beatles cover/tribute grubuna genç eleman arıyoruz.

Merhaba, İstanbul'da Beatles cover grubu kuruyoruz, şu anda lead gitar, bass gitar/vokal ve ritim gitar olarak üç üyemiz var ancak ritim gitaristten biraz zamandır haber almıyoruz o yüzden yeni biri gerekebilir, ben bass çalıyorum ama öyle bir durumda yeni ritim gitarist yerine bassist çıkarsa ritim gitara geçmeyi tercih ederim.

Grup üyeleri 17-18 yaşlarında, o yüzden 21 yaşının altında olmanızı tercih ederiz ama biraz üstünde olsa da sorun olmaz. Yaş sorunundan sahne almak için biraz beklememiz gerekebilir ama anladığım kadarıyla bazı mekanlar umursamıyor, olmazsa o zamana kadar prova yaparız.
Profesyonel olmanız gerekmiyor sadece fazla hata yapmadan ritmi tutabilirseniz yeter. Şarkı söyleyebilmeniz şart değil ama çok iyi olur

Beatles tarafından kullanılan enstrümanlara benzer enstrümanlar kullanmak istiyoruz, Paul için elimde Höfner'le aynı kasa Harley Benton BeatBass var, grupta bass çalmak isteyen olursa çıkarsa onu kullanmanıza izin veririm. George için Gretsch Country Gentleman'a benzetilmiş modifiyeli Donner DJP-1000 kullanmayı planlıyoruz, lead gitaristte de bir Strat var onu George'un Rocky Strat'i gibi boyayıp Sgt. Pepper dönemi için kullanacağız. John'un rolünü üstlenmek isterseniz ideal olarak Rickenbacker 325'e az olsa da benzeyen beyaz pickguardlı siyah herhangi bir gitar olabilir ama fark etmiyor, alakasız bir gitar olsa da kabul ederiz, akustik gitar da olur.

İlgilenen olursa Instagram hesabımız,

the_all_starrs_tribute​

Geri