İstanbul İstanbul içi The Beatles grubumuzu tekrar toplamak istiyoruz. vokale ihtiyacımız var.

Biz Sgt. Pepper's Children. İnstagram hesabımızdan eski sahnelerimize bakabilirsiniz. Vokal bulabilirsek sahnelere tekrardan dönmek için sabırsızlanıyoruz

Ben de uzun zamandır Beatles grubu kurmak istiyordum, hem vokal yapabilir hem de aynı anda ritim gitar veya bas çalabilirim (Paul McCartney tarzı Harley Benton BeatBass bas gitarım var) şan eğitimi alıyorum, iki kere sahneye çıktım son çıkışımda Hey Jude söyledim, geniş bir vokal aralığım var, sesim John Paul George ve Ringo'nun şarkı söyleme tarzına uyuyor çoğu şarkıyı söyleyebilirim, insanlar genelde biraz John'a benzediğimi söyler ama bence sadece saçtan denilen bir şey. Çoğu Beatles şarkısını biliyorum.

Tek sorun 17 yaşını bitirmiş olmam, çok göstermesem de 18'i bitirene kadar sahneye çıkmamı engelleyecek bir şey, yaşım biraz daha büyük olsaydı mükemmel olurdu, Kumsaati Blues Bar belki alır oraya çocukları bile alıyorlar ama yine de yaşımla sizi geride tutmak istemem, zaten sizin de 17 yaşında birini grubunuzda isteyeceğinizi sanmıyorum, ama başka biri çıkmazsa ve şansımızı deneyelim derseniz Instagram hesabım LennonTruther, demo kaydedip gönderebilirim.

Geri