İyi bir ton için ne alınmalı?

Umc22 ve id core 10 kullanıyorum. İkisinin de soundundan memnun değilim. İnternette dinlediğim güzel gainli tonları nasıl alabilirim? Prosesör mü ses kartı mı amfi mi ne almalıyım bilmiyorum. Ne önerirsiniz? Çok bir bütçe yok ama biraz da olsa keyifli tonlar almak istiyorum. Evet bence de tona takılmak mantıklı değil. Yine de insan güzel şeyler duymak istiyor. Boss katana ve blackstarın kombo lambalı bir amfisini denedim ve sevmiştim. Daha uygun bütçelerde ne önerebilirsiniz?

Ambar guitars la yurtdısında musicstore gibi bir siteden en uygun buldugunuz fiyatlı linki gönderip uyguna yamaha thr ii 30 getirtebilirsiniz (bir iki ay önce düşündüm 27.000 civarına geliyordu.) Onun dışında amacınız sadece evde takılmalıksa yamaha thr 2 30 , hem studyo hem canlı performans hem ev takılmalık bir çözümse ikinci el en az Pod Go, Hx Stomp , sıfır veya ikinci el Ampero 2 Stomp , Nano Cortex (Nano Cortex daha güvenilir bir seçim olcaktır) .
Dahada düşük bir bütçeden bahsediyorsakda
Yamaha Thr X ,Thr-C ,Thr ev için ikinci el 9k-13k arasına aranabilir.
Line 6 Pod Express (Siyah veya kırmızı ) studyo ,canlı performans ve evde takılmalık 7.5k-12k sıfır yada ikinci el

Daha da düşük bütçeye Pluginler, Roland Cube 15, 20x gibi çözümler sunabilirim ancak.
Pluginler konusunda ML Sound Lab, Neural Dsp ,Stl Tones bu üçünü iyice araştırıp sana daha iyi gelen çözümü Black Friday, Spring Sale gibi indirim günlerinde yarı fiyatına alabilirsin.

Geri