İstanbul İyi müzik yapmak gibi bir derdin varsa bu ilan tam sana göre

Öncelikle selamlar, ilk etapta belirli formlar üzerinden jamleyip grup kimyasını yakaladıktan sonra sahneye odaklanacak bir ekip oluşturuyoruz. Önerilere açık bir oluşum olacak, bu sebeple de müziğe katkı sağlayacağını düşündüğünüz bütün enstrümanlarla katılabilirsiniz. En önemli kısım sürdürebilirlik bu yüzden düzenli toplanabilmek çok kıymetli.

Ev stüdyomuz mevcut, provalar için gayet yeterli olacaktır. Kadıköyde de dirsek temasında olduğumuz stüdyolar var ihtiyaca göre oralarda da alınabilir tabi.

Misyonumuz: Benzer müzik zevklerine sahip insanların beraber müzik yaparken birbirini geliştirmesi için keyifli bir ortam sağlamak.

Vizyonumuz: Ana akım çerçevesinde tamamen kâr amacı, müzikaliteden uzak gelişen işlere karşı hem müzisyeni hem de dinleyiciyi müzikal kaygılar güden bir kolektifin etrafında toplamak.

Eğer siz de caz, fusion, hip-hop, funk gibi janralardan hoşlanıyor ve bu kapsamda bir şeyler üretmek istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

Selamlar, ben bu saydıklarınızdan özellikle funk ile ilgileniyorum. Üniversitede RHCP tribute grubum vardı, haftasonları Ataşehir'de oluyorum, 35 yaşındayım ve kendi prodüksiyonlarımı yayınladığım soundcloud sayfam mevcut.

Düzenleme: soundcloud sayfam: Murat Tekin

Son düzenleme:

Geri