selamlar ismim Baha Aktaş izmirde yaşıyorum büyük bir müzik altyapım ve müzik geçmişim var. öncelerden televizyon programlarına çıktım otellerde sahne aldım ama şimdi klasik gitar dersi veriyorum. daha önceden tirad medyada klasik gitar öğretmenliği yaptım izmir dokuz eylül üniversitesi batı müziği bölümünde klasik gitar dersleri verdim daha önceden. şuan özel ders vermekteyim. özel dersleri şu şekilde veriyorum öğrencinin evinde veriyorum veya zoom üzerinden online olarakta veriyorum. ayrıca ders müfredatı olarak nota eğitimi,müzik teorisi ve armoni eğitimide bu klasik gitar derslerinin içindedir. öğrencinin seviyesine göre ders vermekteyim. ben klasik gitarı fingerstyle olarak çalıyorum daha öncelerden jazz gitaristlerini takip ediyordum daha öncelerden yine dediğim gibi jazz cover müzikler yapıyordum çok değişik bir batı müziği tarzım var.bu arada derslerin içinde jazz armonisinede gireceğiz. ama dediğim gibi ben müziği aşk ile yapıyorum bu iş sevgi ve aşk işidir. gerçekten bu işi ciddiye alıp öğrenmek isteyen arkadaşlarımız bana telefon numaramdan ulaşsınlar whatsupptan yazabilirsiniz zaten instagramda ve youtubedede gitar videoları ve içerikler üretiyorum. iletişim adreslerimi bırakıyorum sevgiler dilerim herkese müzikli günlerle kalın
Telno: 05548148193
instagram: @bahaguitar
Telno: 05548148193
instagram: @bahaguitar