Satılık Jackson JS Series Dinky Custom Elektro Gitar + Taşıma Kabı

Takasa
Kapalı
Fiyat
28200
Para Birimi
TL
Gitar 3 yıldır tarafımdan kullanılmaktadır. Gövdesinde çalımı etkilemeyen 3 küçük çizik bulunuyor (son 3 fotoğrafta detaylı şekilde gösterilmiştir). Gitar Amerikadan alınmış olup, özel üretim (custom) olarak hazırlanmıştır. Bu nedenle Jackson’ın standart kataloglarında yer alan belirli bir model adı bulunmamaktadır. Ancak JS Series Dinky yapısına sahiptir.

Fiyata gitarın sert taşıma kabı da dahildir. Gitarı veya kabı ayrı almak isterseniz fiyat konusunda ayrıca konuşulabilir.

Your paragraph text.webpUntitled design (5).webpUntitled design (6).webpUntitled design (7).webpUntitled design (8).webpUntitled design (9).webpUntitled design (10).webpUntitled design (11).webpUntitled design (12).webpUntitled design (13).webp

Hocam selamlar, gitarın modeli dxmgt, japonya uretim yeri ama Amerikada bir muzik marketin sipariş ettigi ozel bir seri oldugu için kataloglarda yok. Seri numarasina göre 2010 civari üretilmiş olmalı ama yaniliyor olabilirim, o yillarda jackson stoktaki neckplateleri biraz gelisiguzel kullandı. Merak ederseniz sapı söküp sap cebindeki damgalardan hem modeli hem de üretim tarihini teyit edebilirsiniz (Japon modellerde tarihler yıl ay gun diye yaziliyor).

Kanımca js serisinden bir tık üstte kalite olarak.

Iyi satışlar!

Son düzenleme:

Geri