alinir mi fiyatina deger mi ?
Tam shred canavari gibi duruyor daha once denediniz mi siz gitarı?Alinir, deger.
Gitar hakkında çok inceleme bulamadım ama özelliklerine görsellerine baktıgımda görcekten sapı güzel duruyordu.Teşekkürler sağolunAynısının floyd roseli olanı var sapı mükemmel , ibanez sapı gibi incecik, çok güzel shred atılır.
Şair shred canavarının gitar değil insan olduğunu vurgulayan bir esere imza atmış. Burada teşbih sanatından faydalanmış.Japon 6 telli Dinky'ler kullandim bu zamana kadar. Meksika Dinky olarak 7 telli kullandim iscilik olarak cok benzerdi. Shred canavari olma durumu ile ilgili yorum yapamayacagim.
Rica ederim , ben şu kanaldaki çalana sormuştum zamanında , onda emgli modeli var hatta formda başlık da açmıştım, oradan görüp aldım.Gitar hakkında çok inceleme bulamadım ama özelliklerine görsellerine baktıgımda görcekten sapı güzel duruyordu.Teşekkürler sağolun
Baya fiyakalı duruyor renkleri aynı muhtemelen. Teşekkürler.Rica ederim , ben şu kanaldaki çalana sormuştum zamanında , onda emgli modeli var hatta formda başlık da açmıştım, oradan görüp aldım.
![]()
Daha almadım şu 2 hafta bir yoğunluğum var bakalım parada da ufak sorunlar çıktı bir şekilde halledip deneyip alabilirsem ilk iş buraya yazmak olacak teşekkürler herkese. He bir de yazan kisinin Mertcan hocam oldugunu sonradan anladım.Kendisi alınır dedikten sonra konuyu uzatmamam gerekirdi o7 🙂🫡Mertcan alınır dedikten sonra canavar mı godzilla mı diye sorulmaz, alınır. 🙂 aldınız mı?
Rica ederim , dediğim gibi on numara gitardır, mümkünse deneyin.Baya fiyakalı duruyor renkleri aynı muhtemelen. Teşekkürler.