Var bişiler ama satarsak bulamayız tekrardan 😁Ne var abi sende dökül hele 😂
Gençler zar zor m2 buldum bi tane bolt on tek pot 3 yollu siviç ile 😁 ama şuanlık satılık değil 😎 unutmadan mapıl tuşe 😂
Prensip olarak elletmeyeceğim şeyi göstermiyorum 😁Gösterin ama elletmeyin. 😀
Sana daha güzellerini bulalım böyle usa violet arrow falan bunlar çirkin şeyler sal keke sal!Böyle birşey mi yoksa 😎
Aynen bu tarz hocamBöyle birşey mi yoksa 😎
Satmayı düşünmüyorum, ama tavsiye ederim, çok güzel, kaliteli ve rahat bir gitar. Sahibindende tek bir ilan var 92 uretimi ama o neck-thru değil. Fiyatı konusunda yorum yapmayacağımAynen bu tarz hocam
Bakalım işte hocam alınık ilanımız var . Satmayı düşünen olursa gelir.Satmayı düşünmüyorum, ama tavsiye ederim, çok güzel, kaliteli ve rahat bir gitar. Sahibindende tek bir ilan var 92 uretimi ama o neck-thru değil. Fiyatı konusunda yorum yapmayacağım
Aman hocam yapmayın etmeyin, zaten aklımız "başımızda" değil 😅Beyler böyle şakalar yapmayın üroloğum 😀 aklınızı alırım 😀
Fiyat konusunda ben yorumu yapayım isteyen olursa 😁 O gitar usa pazarında bile tutmamış edeceği maksimum 1300-1350 usd hadi diyelim TR şartları 2000usd.Satmayı düşünmüyorum, ama tavsiye ederim, çok güzel, kaliteli ve rahat bir gitar. Sahibindende tek bir ilan var 92 uretimi ama o neck-thru değil. Fiyatı konusunda yorum yapmayacağım