Giriş seviyesi olan 300 serileri çok başarılı ama acaba bu marka tr ye gelir mi? İncelemelere bakıyorum mükemmel gitar
Evet izledim onu. Elmo Karjalainen ve Dave Simpson nın incelemeleride çok güzel. Donner ve aria satılırken jet satılmaması kötü. Zuhalle do-re ye gidip dükkanın ortasında bağırıcam şu gitarı tr ye getirin diye az kaldı.Ben de beğeniyorum 600 serisi çok hoşuma gidiyor. En yakın Atina'da satılıyor galiba. John Nathan Cordy'nin incelemesi de çok iyidir muhakkak denk gelmişsinizdir.
Merhabalar ağabey ben denedim gayet güzeldi fiyatının baya üstü ve o kaburga kırma rahatsızlığıda fenderlere göre daha az hissettirdi bence bir şans ver300 serisi tele yi deneyen var mı acaba. Fiyatı çok uygun ve fiyatına görede çok iyi gözüküyor.
Jet guitars iyidirgitara yeni başlayacağım JS400 almayı düşünüyorum ses kartıyle birlikte kullanacağım sağlam gitar mıdır hocam bilginiz var mı?
Ama bazılarında kilitli burgu oluyo az daha ekleyip onlara bakabilirsin şuan için önemli olmaz ama akor stabilizasyonu daha iyi olurgitara yeni başlayacağım JS400 almayı düşünüyorum ses kartıyle birlikte kullanacağım sağlam gitar mıdır hocam bilginiz var mı?
Malesef mayıs ayında cort g260cs aldım. Gerçi onuda kullanamyorum vakitsizlikten öyle kenarda boş boş duruyor.Geldi dore musicle

Harley bentonın ülkede disturbitoru olsa Floyd Rose sorunu da çözülürMerhabalar
Js700 tr ye bir adet geldi onu da ben satın aldım, Wilkinson tremolo iyi diyebilirim. Alnico tek hum gayet başarılı, Wilkinson fr special ile eşdeğer seviyede. Gitardan baya memnun kaldım, akabinde js 400 aldım. Js 400 den baya memnunum, sap aşiri rahat 2point tremolo iş görüyor, jet gitarlar baya iyiler. Js700 de daha iyi bir floyd sistemi olsa tadından yenmez. Special fr beğenmeyen biri olarak yorumluyorum.
181641 eklentisini görüntüle 181642 eklentisini görüntüle
Bunlarda neck dive var mı?Merhabalar
Js700 tr ye bir adet geldi onu da ben satın aldım, Wilkinson tremolo iyi diyebilirim. Alnico tek hum gayet başarılı, Wilkinson fr special ile eşdeğer seviyede. Gitardan baya memnun kaldım, akabinde js 400 aldım. Js 400 den baya memnunum, sap aşiri rahat 2point tremolo iş görüyor, jet gitarlar baya iyiler. Js700 de daha iyi bir floyd sistemi olsa tadından yenmez. Special fr beğenmeyen biri olarak yorumluyorum.
181641 eklentisini görüntüle 181642 eklentisini görüntüle
Neck dive yok hocamBunlarda neck dive var mı?