Sean Penn de öyledir bak deli olanlar cok daha oyuncu yetenegi falan oluyo nasil oluyo anlamiyorum Tom Hanks in IQsuda tam normal sinirinda yani 1 puan assagi olsa deli olcak o 😀 bi de Jack Nicholson var delinin tanrisi 😀 neyse konuya dönelim 😀Sanother demiş ki:delilik ve dahilik çok yakın birbirine, yeteneğin ne kadar fazlaysa o kadar piskopat oluyorsun aslında (bkz. Sean Penn)
Cornflakegirl demiş ki:Daha "whats eating gilbert grape " filminden beri hastasıyım bilmem kaç kişi bilir o filmi yıllar önce canım sıkıldıkça takar izlerdim daha küçük johnny orda ama yinede kendini hayrdan bırakıyor kendine ....çok karizmatikbirisi ve özelliklede kötü adam olmak çok yakışıyor ona :ask
o filmi unutmuşum tamamen söyleyince hatırladım leonardo di caprio ve juliette lewis de oynuyordu o filmde, Johnny iyiydi ama bu film esas leonardo di caprio'ya saygı duymamı sağlamıştı.Cornflakegirl demiş ki:Daha "whats eating gilbert grape " filminden beri hastasıyım bilmem kaç kişi bilir o filmi yıllar önce canım sıkıldıkça takar izlerdim daha küçük johnny orda ama yinede kendini hayrdan bırakıyor kendine ....çok karizmatikbirisi ve özelliklede kötü adam olmak çok yakışıyor ona :ask
CedriX demiş ki:seninde duzeltiyim dedigini bu adam evli degil bi kere evlenmis 80li yillarda ama 2 yil sonra bosanmis 😀snowflake demiş ki:nerden çıktı o. evli barklı adam. o da gayse artık...
kıskanan çok kişi var gördüğüm kadarıyla...
snowflake demiş ki:şu anda fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile evli. hatta iki çocuğu bile var 😆
tabii medyatik biri olmadığı için fazla bilinmemesi doğal...
imdb'den alıntıdır. evli değil ama bu aktrisle birlikte. tabi bu aralar ayrıldılarsa birşey diyemem 😆Currently Depp is living with French singer/actress Vanessa Paradis with whom he has two children; Lily-Rose Melody born in 1999 and Jack born in 2002.
snowflake demiş ki:imdb'den alıntıdır. evli değil ama bu aktrisle birlikte. tabi bu aralar ayrıldılarsa birşey diyemem 😆Currently Depp is living with French singer/actress Vanessa Paradis with whom he has two children; Lily-Rose Melody born in 1999 and Jack born in 2002.