Forumda arama yaptırdığımda ancak ikinci sayfada bulabildiğim, orada da hangi grup olduğu konusunda ikilemlerin bulunduğunu gördüğüm için üzüldüğümden ve adamların daş gibi albüm çıkardığını göz önünde bulundurursak, "Amatür Gruplar" klasmanından çıkarılması gerektiğini düşündüm. Başlığı ben açmış bulunayım. Bilemiyorum belki aykırıdır, ama burada da kurallara ait bir bildiri görümedim. Her neyse. Silinebilir. Modaröterler bilir sonuçta.
Silahlı & Tehlikeli isimli albümleriyle müzik piyasasına atıldı grup. Kişisel görüşüm albüm 9,5 numara olmuş. Neden on değil? Slogan yok şarkısını dinlerken "Ceza mı bu ya?" demekten kendimi alamadım. Ondandır. Genel olarak enstrümanların gerek hakimiyeti, gerek tonları müthiş olmuş. Büyük merak içerisindeyim hangi ekipmanlar kullanılmış acaba.
Bakalım bu Cumartesi Eskişehir'e konsere geliyorlar. Öğrenme fırsatım olur umarım.
Saygılar&Sevgiler...
Silahlı & Tehlikeli isimli albümleriyle müzik piyasasına atıldı grup. Kişisel görüşüm albüm 9,5 numara olmuş. Neden on değil? Slogan yok şarkısını dinlerken "Ceza mı bu ya?" demekten kendimi alamadım. Ondandır. Genel olarak enstrümanların gerek hakimiyeti, gerek tonları müthiş olmuş. Büyük merak içerisindeyim hangi ekipmanlar kullanılmış acaba.
Bakalım bu Cumartesi Eskişehir'e konsere geliyorlar. Öğrenme fırsatım olur umarım.
Saygılar&Sevgiler...