Kadıköydeki en güzel prova ve kayıt stüdyosu Sound Music Center bence. Geniş, bi süre sonra bunalmıyosunuz stüdyoda. Çok iyi bi yamaha var + twin pedal da mevcut. Gitar ve amfiler konusunda da sıkıntı yaşamıycağınıza eminim. Vecdi abi herşeyle ilgilenir zaten 😉 albüm kaydında oldukları için bi süredir kapatmışlardı stüdyoyu ama şu an yeniden açıldı bildiğim kadarıyla.
Adres: Osmanağa Mahallesi, Tellalzade Sokak, No:17
Tel: 347 97 75
(Caferağa spor salonunun karşısında bi hastane var adını tam hatırlayamıyorum, onun bi yan sokağında bi sürü antikacıların fln olduğu bi sokak kolay yeri =) )
Casaba el değiştirdi, Twist oldu artık. casaba zamanındaki fender ve jackson marka gitarlar da yerini sx e bırakmış sanırım. davulun yerini değiştirdiler ve bence hiç iyi yapmadılar ama çok iyi bi dalvu var (Pearl). iron cobra twin pedal almışlar ama bu kadar kaliteli bi pedaldan randıman alamayınca sinir oluyosunuz. Casaba zamanındaki Pearl daha iyi çalışıyodu. Bunun dışında ziller yenilenmiş bu çok iyi bişey. stüdyonun bas gitarında problem vardı en son gittiğimde o da giderildi sanırım. sound music ten sonra twist iyidir
Cafer Ağa Mah. Dalga Sok. İkiz Apt. No:8/1
346 66 13
son olarak mr.piano var. stüdyodaki tek eksik twin pedal olmaması. mükemmel bi davul var gerçekten. kendi davulumun tonlarını bile o kadar sevmiyorum. stüdyonun bi başka eksi yanıysa gitarları stüdyodan ayrı kiralaması. yani stüdyonun gitarını kullanmak için 5 milyon daha vermeniz gerekiyo 🙂 para sorun diil diyosanız mr.piano iyidir gerçekten. gitarları görmedim ama bişey diyemiycem o konuda
Hasırcıbaşı cad No 68/1
449 91 61
(boğadan fenerbahçe stadına doğru yürüyün. yol bitmeden önceki sağdaki son caddeye girin. caddenin sonuna kadar yürüdüğünüzde sağda mr.pianoyu görürsünüz)
sound music 1 numara 😉