İzmir Kadın Metal Solist

İzmir'de kendi potansiyelimi bir grup içerisinde görebilmek adına grup arıyorum. Yaşım 20. Sesimi pek çok şekle büründürebiliyorum, kendimi bildim bileli müzik benim ayrılmaz bir parçamdır. Deftones stili de söylerim, candlemass stili de, pantera stili de, epica stili de, şebnem ferah stili de. Her telden dinlerim ve söylerim. Ama daha çok eski parçaları seviyorum. Durumlara göre bunu bir işe dönüştürmeyi düşünebilirim. Because why not?

Son düzenleme:
İzmir'de kendi potansiyelimi bir grup içerisinde görebilmek adına grup arıyorum. Yaşım 20. Sesimi pek çok şekle büründürebiliyorum, kendimi bildim bileli müzik benim ayrılmaz bir parçamdır. Deftones stili de söylerim, candlemass stili de, pantera stili de, epica stili de, şebnem ferah stili de. Her telden dinlerim ve söylerim. Ama daha çok eski parçaları seviyorum. Durumlara göre bunu bir işe dönüştürmeyi düşünebilirim. Because why not?
Merhaba. İzmir'de Türkçe sözlü protest heavy metal besteler üretmekteyiz. Grubumuzun ismi Eternal Soul. Instagram adresimiz eternalsoulofficial.tr göz gezdirebilirsiniz. Şu an yakın zamanda yayımlamayı planladığımız albümümüzün kayıt aşamasındayız. Albümdeki şarkılardan birinde bazı partlarda kadın vokale ihtiyaç duymaktayız. Çalışacağımız kişiyle olası ilerleyen benzer tarz albüm ve single parçalarda da çalışabiliriz. İlgilenirseniz detayları konuşabiliriz. Dönüşünüzü bekliyorum.

Geri