İstanbul Kadın Vokal Aranıyor

Fehmi Akturk

Fehmi25
Merhabalar,

Karanlık, sinematik ve duygusal indie tarzında, vizyonu ve yol haritası tamamen belli olan uzun soluklu bir müzik projesi için yetenekli bir "Kadın Vokal" ekip arkadaşı arıyorum.

Belirsizliklerin olduğu, "ne yapsak" diye düşünülen sıradan bir proje değil; sözleri, besteleri ve altyapılarıyla tamamlanmış 12 parçalık güçlü ve profesyonel bir portfolyomuz halihazırda var. Masada her şey hazır, sadece bu eserlere sesinle hayat vermen gerekiyor!

📌 Çalışma Şartları ve Proje Detayları:
• Hedef: Yılda 4-5 adet solo parça yayınlayarak istikrarlı ve üretken bir şekilde ilerleyeceğiz.
• Kayıt Düzeni: Ortalama 2-3 ayda bir stüdyo kaydımız olacak.
• Lokasyon ve Ulaşım: Aranje, mix ve stüdyo kayıt süreçlerinin tamamı Kocaeli'de yapılacaktır. Bu yüzden Kocaeli'ye ulaşım sıkıntısı çekmeyecek ve her kayıt için 1 gününü rahatça ayırabilecek, istekli birini arıyorum.

📩 Nasıl İlerleyeceğiz?
İşin kalitesini, tarzını ve ciddiyetini kendi kulaklarınızla duymanız için projeye ait hazır demoları ben size ileteceğim.

Eğer bu uzun vadeli ve planlı yolculukta yer almak isterseniz, bana doğrudan Instagram (@fcakturkk) üzerinden mesaj atabilirsiniz. DM üzerinden iletişime geçtiğinizde, size demolarımızı dinlemeniz için WhatsApp veya mail yoluyla göndereceğim.

Geri