İstanbul Kadın vokalim grup arıyorum

20 yaşında kadın vokalim, istanbul anadoludayım. Bir grup kurmak istiyorum, kendim besteler yapıyorum türkçe/ingilizce. Her tarz söylerim türkçe olarak Sena Şener tarzı yapıyorum, yabancı olarak Radiohead, Sade tarzı ortaya karışık bir şeyler yapıyorum. Cover da yaparım sorun olmaz. Üniversitedeyim ve müzik klübüne üyeyim, eğer grup kurarsak kadıköy dorock xl'da vs sahne ayarlayabiliriz.

20 yaşında kadın vokalim, istanbul anadoludayım. Bir grup kurmak istiyorum, kendim besteler yapıyorum türkçe/ingilizce. Her tarz söylerim türkçe olarak Sena Şener tarzı yapıyorum, yabancı olarak Radiohead, Sade tarzı ortaya karışık bir şeyler yapıyorum. Cover da yaparım sorun olmaz. Üniversitedeyim ve müzik klübüne üyeyim, eğer grup kurarsak kadıköy dorock xl'da vs sahne ayarlayabiliriz.
Merhaba biz grubumuza vokal arıyoruz türkçe rock cover calıyoruz kadıköy taksim sahne alıyoruz grup olarak avrupadayız hepimiz üniversite öğrencisiyiz vokal hangi tarzda iyiyse ona göre hareket ederiz sıkıntı olmaz eğer sıcak bakarsan @gorkem_krc_ insta hesabında yazabilirsin

Merhaba, bir grubumuz var. Vokal arıyoruz. Hatta klavye bilen bir kişi de arıyoruz. Ayrıntılar için instadan yazabilirisiniz.
insta : suatshin

Geri