faruk öcal
rocknrollbaby
Selam arkadaşlar rock/metal konusunda bende genellikle yabancı grupları dinliyorum ancak türkçe rockda dinlemek istediğim için biraz araştırma yaptım ve ayna grubunu buldum tabii kenndilerinin ana akımdaki işleri berbat ancak biraz daha derinlerine girdiğimde grubun asıl olarak rock yaptığını gördüm.İlk albümleri olan ''Gittiğin Yağmurla Gel'' albümü aslına baktığımızda dönem için baya baya hard rock şarkılar içeren gayet güzel bir albüm ancak albümdeki daha hard şarkılar ne yazık ki popüler olamamış yerine daha türkçe müziğe uygun bi bakıma arabesk temalı şarkılar popüler olmuş.Albümün en bilinen parçaları Ceylan,Ölünce Sevemezsem Seni,Gittiğin yağmurla Gel gibi parçalar olmuş.Albümdeki ''Karakış,Umutsuzluk,Dünya Dünya,Tozpembe Hayaller,Artık Herşey Bitti,Tozlandı hayalin,Mahzen''albümde bullunan diğer muhteşem parçalar özellikle Karakış muhteşem bi şarkı.Devamında soundun neden bozduğunu anlayamdım şarkılar artık iyice arabesk pop/rock kıvamına düşmüş.Dinlememiş arkadaşlar için ilk albümlerini cidden öneriyorum sizinde görüşlerinizi merak ediyorum Ayna hakkında ne düşünüyorsunuz?
Karakış :
Dünya dünya :
Mahzen :
Karakış :
Dünya dünya :
Mahzen :