Eminim gerçekten eminimki bu film Blade serilerini 2'ye hatta 3'e 5'e rahatça katlayabilir.Ellerinden öpülesi değerli yapımcı amcalarımıza kendim adına teşşekkür ederim.
Roth-Azad demiş ki:Özellikle şurası beni bitirdi: Hani sarı hatun bir vampir var ya. Esas oğlan (sonradan kurt adama döünşen) uyurken adamın yanına yaklaşıyor adam bir anda gözlerini açıyor bu da tırsıp tavan yapışıyor aynen bir kedi gibi. Orda film bitti benim için 😀 Ki orda vampirin durup adamı yakalayacağına iki saat "hııeee" "tıss" gibi sesler çıkarması daha rezildi. Fİlmi büyük umutlarla bekliyordum tam bir hayal kırıklığı oldu
Dava açan WhiteWolf olcaktı...RiveRwind demiş ki:Kurtadamsever bir insan olarak filmi beğendim gibi... ama arkadaş öyle kurtadam olmaz. Werewolf dava açmış sanırım, kazanmış ve filmde değişiklik yapmak zorunda kalmışlar, diye duymuştum.
Kurtadamlar öyle olmaz bence. Ayrıca dikkatinizi çektiyse vampir hatun denizden çıktığında nefes almıştı(!) Vampirler solunum yapmaz ki!
Eklemek istediğim bir şey daha: adını hatırlayamadığım başroldeki o vampir hatun çok güzeldi, güzel değil de seksi desek?
Bir tane ondan lazım işte 🙂rilen_fy demiş ki:vampir hatun'un adı kate beckinsale :ask
Hadi ya WhiteWolf muydu o? Yanlış duymuşum...Roth-Azad demiş ki:Dava açan WhiteWolf olcaktı...RiveRwind demiş ki:Kurtadamsever bir insan olarak filmi beğendim gibi... ama arkadaş öyle kurtadam olmaz. Werewolf dava açmış sanırım, kazanmış ve filmde değişiklik yapmak zorunda kalmışlar, diye duymuştum.
Kurtadamlar öyle olmaz bence. Ayrıca dikkatinizi çektiyse vampir hatun denizden çıktığında nefes almıştı(!) Vampirler solunum yapmaz ki!
Eklemek istediğim bir şey daha: adını hatırlayamadığım başroldeki o vampir hatun çok güzeldi, güzel değil de seksi desek?
Zaten Holywood'un bu konuda yaptığı çoğu film çok kötü oluyor. Yani Queen Of The Damned falan da rezaletti.
Tabi Interview with The Vampire'ın hakkını yememek gerek.