V vanhallen44 Cuma 16:34 #1 8 yıllık gitaristim canım sıkılıyor varsa classic rock türkçe rock blues rock seven yazsın müzik yapalım
8 yıllık gitaristim canım sıkılıyor varsa classic rock türkçe rock blues rock seven yazsın müzik yapalım
Alperen1453235 Cumartesi 20:08 #2 Merhaba ben akustik gitar çalıyorum şarkı da yapıyorum ufak tefek İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum uyarsa numara gönder konuşalım
Merhaba ben akustik gitar çalıyorum şarkı da yapıyorum ufak tefek İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum uyarsa numara gönder konuşalım
V vanhallen44 Pazar 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alperen1453235 demiş ki: Merhaba ben akustik gitar çalıyorum şarkı da yapıyorum ufak tefek İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum uyarsa numara gönder konuşalım Hepsini görmek için tıklayın... usta izmirdeyim
Alperen1453235 demiş ki: Merhaba ben akustik gitar çalıyorum şarkı da yapıyorum ufak tefek İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum uyarsa numara gönder konuşalım Hepsini görmek için tıklayın... usta izmirdeyim
E Emre emrecndrk Pazartesi 13:44 #4 vanhallen44 demiş ki: 8 yıllık gitaristim canım sıkılıyor varsa classic rock türkçe rock blues rock seven yazsın müzik yapalım Hepsini görmek için tıklayın... İnsta sal usta
vanhallen44 demiş ki: 8 yıllık gitaristim canım sıkılıyor varsa classic rock türkçe rock blues rock seven yazsın müzik yapalım Hepsini görmek için tıklayın... İnsta sal usta
V vanhallen44 Pazartesi 14:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 emrecndrk demiş ki: İnsta sal usta Hepsini görmek için tıklayın... özele bak kanka
V vanhallen44 Dün 07:19 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 SHARENA demiş ki: selamlar vokal icin gorusebiliriz Hepsini görmek için tıklayın... özele bakabilirsin
SHARENA demiş ki: selamlar vokal icin gorusebiliriz Hepsini görmek için tıklayın... özele bakabilirsin