manjirou manjir0ouu 11 Aralık 2025 #1 Şehir İstanbul Takasa Açık Fiyat 0 Para Birimi TL düşünen yazsın sıfır ayarında.
manjirou manjir0ouu 14 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Clancy demiş ki: Resim falan atsaydın keşke Hepsini görmek için tıklayın... hocam sahibindende ilanim var
Clancy demiş ki: Resim falan atsaydın keşke Hepsini görmek için tıklayın... hocam sahibindende ilanim var
manjirou manjir0ouu 14 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 manjir0ouu demiş ki: hocam sahibindende ilanim var Hepsini görmek için tıklayın... https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-esp-ltd-kh-202-takas-oncelikli-1283917202/detay
manjir0ouu demiş ki: hocam sahibindende ilanim var Hepsini görmek için tıklayın... https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-esp-ltd-kh-202-takas-oncelikli-1283917202/detay
Clancy 14 Aralık 2025 #5 Vay arkadaş. Aynı gitarları arıyoruz. Ben de bulamadım bi dimebag yahu. Ben de dimebag ya da michael amott V arıyorum ama benim de önceliğim floyd.
Vay arkadaş. Aynı gitarları arıyoruz. Ben de bulamadım bi dimebag yahu. Ben de dimebag ya da michael amott V arıyorum ama benim de önceliğim floyd.
manjirou manjir0ouu 14 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Clancy demiş ki: Vay arkadaş. Aynı gitarları arıyoruz. Ben de bulamadım bi dimebag yahu. Ben de dimebag ya da michael amott V arıyorum ama benim de önceliğim floyd. Hepsini görmek için tıklayın... hocam floyd rose olmasada olur cok iyi su dimebagg gitarlar
Clancy demiş ki: Vay arkadaş. Aynı gitarları arıyoruz. Ben de bulamadım bi dimebag yahu. Ben de dimebag ya da michael amott V arıyorum ama benim de önceliğim floyd. Hepsini görmek için tıklayın... hocam floyd rose olmasada olur cok iyi su dimebagg gitarlar
Clancy 14 Aralık 2025 #7 manjir0ouu demiş ki: hocam floyd rose olmasada olur cok iyi su dimebagg gitarlar Hepsini görmek için tıklayın... Sarı sitede bugün bi ilan koydular. Bi bak istersen. Kamuflaj rengi. Sabit köprülü ama ben ille de floyd istiyorum. Washburn dime
manjir0ouu demiş ki: hocam floyd rose olmasada olur cok iyi su dimebagg gitarlar Hepsini görmek için tıklayın... Sarı sitede bugün bi ilan koydular. Bi bak istersen. Kamuflaj rengi. Sabit köprülü ama ben ille de floyd istiyorum. Washburn dime
manjirou manjir0ouu 14 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Clancy demiş ki: Sarı sitede bugün bi ilan koydular. Bi bak istersen. Kamuflaj rengi. Sabit köprülü ama ben ille de floyd istiyorum. Washburn dime Hepsini görmek için tıklayın... gördüm gördüm 50 bin tl ama o ben ya sukh yi takaslayabilirim yada satıp üstüne 4 5 ekleyebilirim
Clancy demiş ki: Sarı sitede bugün bi ilan koydular. Bi bak istersen. Kamuflaj rengi. Sabit köprülü ama ben ille de floyd istiyorum. Washburn dime Hepsini görmek için tıklayın... gördüm gördüm 50 bin tl ama o ben ya sukh yi takaslayabilirim yada satıp üstüne 4 5 ekleyebilirim