Geçenlerde tanıdık bir müzik mağzasındaydım tunelde(isim vermek yanlış olur şimdi) gitar haricinde zilde satıyorlar. Kırmızıgül zil den elemanlar geldiler Zilleri tanıtmaya.. Bilirkişi arkadaş getirilen numuneleri teker teker denedi ve kimini tatmin edici buldu, kimini beğendi. Adamların işçiliği çok iyi(%100 handmade bu arada) ve diğer aynı kalite zillerin piyasasından 15-20usd daha düşük fiyattan piyasaya süreceklermiş. Davulcu arkadaşlara duyurulur..
Not: Ben gitaristim baterinin b sinden anlamam, davulcu arkadaşların işine yarayabilceğini düşündüğüm için bu başlığı açtım. Gidip denenmesinde fayda var zil başı 15-20usd fark bir zil seti için düşünülünce ciddi bir para eğer gerçekden rakipleri ile aynı kalitede ise niye fazla para veresiniz. isteyene, tunelde bulamayana öm atarlarsa olayı anlattığım mağazayı tarif edebilirim.
saygılar..
Not: Ben gitaristim baterinin b sinden anlamam, davulcu arkadaşların işine yarayabilceğini düşündüğüm için bu başlığı açtım. Gidip denenmesinde fayda var zil başı 15-20usd fark bir zil seti için düşünülünce ciddi bir para eğer gerçekden rakipleri ile aynı kalitede ise niye fazla para veresiniz. isteyene, tunelde bulamayana öm atarlarsa olayı anlattığım mağazayı tarif edebilirim.
saygılar..