Bende bundan 5 ay önce önermeler doğrultusunda id core almıştım fakat sesi çok yapay geldi kozmoz zaten çok daha kötü öyle ürünler sadece tanıtmak için yapılan övülmüş ürünler senin yerinde olsam transistörlü bir amfi alıp hem ileriye dönük olurdu herşey birde 10w değilde bütçem dahilinde 30w 40w 50w yönelirdim evde çalmak için çok diyebilirsin ama değil burada ki amaç hapörlör büyüklüğü kısık seste de güzel sonuç alınması 10w bir amfi seni anca 4 ay idare edecektir sonra arayışa geçeceksin ben djitallemeli amfileri hiç sevmedim ama seveni de çok djitallemi amfi alacağına proswsör de düşünebilirsin iyi araştır bir kere al djital seviyorum dersen ses kartıda bakabilirsin fakat ilk başlangıçta sana bir sürü seçenek yerine sadece 2 seçenek yetecek sonrasın da işi tam kavradığınız da ona göre yönelme yapabilirsiniz örnek vericek olursak orange crush 35rt bir amfi seçseniz ileride bu amfiye prosesör bağlayabilme imkanınız var pedal bağlama imkanınız var dgital bir amfi de bunlar pek mümkün olmuyor ama kendi içerisindeki tonları da yeterli bulanlar var bu tamamen tercih meselesi bana güzel gelen sana gelmeyebilir sana güzel gelen bana gelmeyebilir seslerini dinle hangisi güzelse onu al