Kramer Assault Plus Fr hakkında yardım

abilerim selamlar son zamanlarda biraz fazla darladım ve klasik sorular sordum sizlere kusuruma bakmayın öncelikle hakkınız ödenmez

Kramer Assault Plus Fr​

bu gitar hakkında bilgisi olan var mı taksitli alıcam mecbur o yüzden bu fiyat verilir mi(41k) yoksa spira s-500 mü bakıyım aralarında büyük segment farkı olabilir ama dore'de bu fiyatlara değecek başka gitar bulamadım şahsen schecter sun valley vardı bu fiyatlara yakın ama köprü fr special diye buna bakıyım dedim eğer okey verirseniz yogunlaşıcam bu gitar üzerine şimdiden değerli zamanınızı ayırdıgınız için teşekkür ederim son zamanlarda verdiğim rahatsızlık içinde kusuruma bakmayın cansınız

Hayatta verilmez. O fiyata başka ürünler var. Taksit 6 ama kanma. Git 37-38K kredi kartından taksitli nakit avans çek 41K-42K öde ama bunu alma. Bu fiyata da git Japon Ibanez al. Forumda satanlar var. İnanılmaz bir şekilde pişman olursun kağıt üzerinde değil ama satamazsın elinde kalır uğraşırsın. Sun Valley alma sustainiac manyetikler her zaman sorunlu. Git üzerine 3-5K daha ekle 40-45 arasına ne gitarlar var.

Son düzenleme:
Hayatta verilmez. O fiyata başka ürünler var. Taksit 6 ama kanma. Git 37-38K kredi kartından taksitli nakit avans çek 41K-42K öde ama bunu alma. Bu fiyata da git Japon Ibanez al. Forumda satanlar var. İnanılmaz bir şekilde pişman olursun kağıt üzerinde değil ama satamazsın elinde kalır uğraşırsın. Sun Valley alma sustainiac manyetikler her zaman sorunlu. Git üzerine 3-5K daha ekle 40-45 arasına ne gitarlar var. RG550, RG565,
sizle konustuktan sonra

SOLAR AB2.6C MKII​

bu da aklıma çok yattıda inanılmaz vade farkı alıyor

Geri