Kurs Gerekli mi ?

omerosbourne

omerosbourne
selamlar, 1.5 yıldır elektro gitar çalıyorum fakat hala sweep picking gibi tarzı tekniklerde yavaşım kursa gitmedim. teknik teori bilgim orta düzeyde var sizce kursa gidip iyi bi öğretmenden 2-3 ay ders almak mantıklı mı? yoksa gitmeden nerden geliştirebilir veya önerdiğiniz bir platform/kanal var mıdır?

Selamlar aynı şekilde bende 2 seneye yakın elektro gitar çalıyorum teorik olarak iyi bir düzeydeyim teknikleride hakim sayılırım fakat bence kendin öğrenmekle bir yere kadar gidiyor şimdi mesela kurs arayışındayım tavsiyem kursa gitmek seni dahada ilerletir tavsiye istiyorsan ben udemy üzerinden deniz saymanın orta seviyeden üst seviyeye geçiş paketini almıştım

Selamlar aynı şekilde bende 2 seneye yakın elektro gitar çalıyorum teorik olarak iyi bir düzeydeyim teknikleride hakim sayılırım fakat bence kendin öğrenmekle bir yere kadar gidiyor şimdi mesela kurs arayışındayım tavsiyem kursa gitmek seni dahada ilerletir tavsiye istiyorsan ben udemy üzerinden deniz saymanın orta seviyeden üst seviyeye geçiş paketini almıştım
evet alacağım teşekkür ederim, birde doğaçlama çalmayı nasıl geliştirebilirim acaba sen nasıl geliştirdin?

Ben udemy gibi yerlerden kurs almayı pek mantıklı bulmuyorum. Youtube'da açıp bulabileceğin herhangi bir gitar videosundan çok bir farkları olmuyor sadece daha sistemli oluyorlar. Mümkünse iyi bir öğretmen bulup yüz yüze kurslara gitmeyi dene. Yüz yüze kurslarda anlık olarak hatalarına ve tekniğine müdahale edip hatalarını düzeltebiliyor hocalar. Udemy'nin de youtube'un da yapamadığı bir şey bu. Bununla birlikte gelişimine veya ihtiyacına göre ödevler vesaire veren bir hoca kesinlikle çok daha iyi bir seçenek.

Geri