C Compaq 13 Kasım 2023 #1 Rahat takılmak isteyen yazsın. Repertuar hazırladıktan sonra sahne almayı düşünüyoruz. Instagram: amarepaxes
Rahat takılmak isteyen yazsın. Repertuar hazırladıktan sonra sahne almayı düşünüyoruz. Instagram: amarepaxes
D djmusso 11 Haziran 2024 #2 Merhaba, bende ritim öğrenmek istiyorum. Yamaha dd65 ve cajon aldım. Hiç tecrübem ve bilgim yok. Sıfırdan öğreneceğim. Yaş 42
Merhaba, bende ritim öğrenmek istiyorum. Yamaha dd65 ve cajon aldım. Hiç tecrübem ve bilgim yok. Sıfırdan öğreneceğim. Yaş 42
Olgun Cengiz 8 Ocak 2025 #3 Ben davul çalıyorum ve grup arıyorum. YouTube linkim: https://youtube.com/@olguncengiz
A Alikmrc 14 Ocak 2025 #4 Compaq demiş ki: Rahat takılmak isteyen yazsın. Repertuar hazırladıktan sonra sahne almayı düşünüyoruz. Instagram: amarepaxes Hepsini görmek için tıklayın... Hocam Kuşadasındayim davulcuyum görüşelim sen bana instadan ulaş akmrc15
Compaq demiş ki: Rahat takılmak isteyen yazsın. Repertuar hazırladıktan sonra sahne almayı düşünüyoruz. Instagram: amarepaxes Hepsini görmek için tıklayın... Hocam Kuşadasındayim davulcuyum görüşelim sen bana instadan ulaş akmrc15