wolkN 27 Temmuz 2018 #24 Abi adam emekli oldu sen yenice pazara çıkarıyorsun ver beşyüz 😉 gzf demiş ki: Hortlatayim. Simdi satmaya niyetlendim. Buyrun bakalim alicilar: @duru_s90. Hepsini görmek için tıklayın...
Abi adam emekli oldu sen yenice pazara çıkarıyorsun ver beşyüz 😉 gzf demiş ki: Hortlatayim. Simdi satmaya niyetlendim. Buyrun bakalim alicilar: @duru_s90. Hepsini görmek için tıklayın...
duru_s90 27 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 gzf demiş ki: Hortlatayim. Simdi satmaya niyetlendim. Buyrun bakalim alicilar: @duru_s90. Hepsini görmek için tıklayın... Ben silver jubilee aldım yav, BJ ile yanyana kullanıyorum hatta stereo pedallarla gayet iyi uyum yakaladılar diye düşünüyorum 😀
gzf demiş ki: Hortlatayim. Simdi satmaya niyetlendim. Buyrun bakalim alicilar: @duru_s90. Hepsini görmek için tıklayın... Ben silver jubilee aldım yav, BJ ile yanyana kullanıyorum hatta stereo pedallarla gayet iyi uyum yakaladılar diye düşünüyorum 😀
gzf 27 Temmuz 2018 #26 duru_s90 demiş ki: Ben silver jubilee aldım yav, BJ ile yanyana kullanıyorum hatta stereo pedallarla gayet iyi uyum yakaladılar diye düşünüyorum 😀 Hepsini görmek için tıklayın... YA iste reklam reklamdir😀
duru_s90 demiş ki: Ben silver jubilee aldım yav, BJ ile yanyana kullanıyorum hatta stereo pedallarla gayet iyi uyum yakaladılar diye düşünüyorum 😀 Hepsini görmek için tıklayın... YA iste reklam reklamdir😀