bahadir_plays_guitar 18 Mayıs 2025 #1 lead gitaristim,Adana'da grup arıyorum,blues/rockn' roll,rock,hardrock,metal türlerinde repertuarlarım var Son düzenleme: 19 Mayıs 2025
lead gitaristim,Adana'da grup arıyorum,blues/rockn' roll,rock,hardrock,metal türlerinde repertuarlarım var
Taosapiens 29 Mayıs 2025 #2 bahadir_plays_guitar demiş ki: lead gitaristim,Adana'da grup arıyorum,blues/rockn' roll,rock,hardrock,metal türlerinde repertuarlarım var Hepsini görmek için tıklayın... Yabancı söyleyebiliyorum gitar bilgim orta seviyede 20 yaşındayım
bahadir_plays_guitar demiş ki: lead gitaristim,Adana'da grup arıyorum,blues/rockn' roll,rock,hardrock,metal türlerinde repertuarlarım var Hepsini görmek için tıklayın... Yabancı söyleyebiliyorum gitar bilgim orta seviyede 20 yaşındayım
Taosapiens 29 Mayıs 2025 #3 Taosapiens demiş ki: Yabancı söyleyebiliyorum gitar bilgim orta seviyede 20 yaşındayım Hepsini görmek için tıklayın... 5010142812
Taosapiens demiş ki: Yabancı söyleyebiliyorum gitar bilgim orta seviyede 20 yaşındayım Hepsini görmek için tıklayın... 5010142812