kulgrubu Dün 11:58 #2 Beste grubumu dağıttım yeni davulcumuzu bulduk gitarda yer almak ister misin alternatif türkçe rock grunge/90lar türkçe pop karışımı
Beste grubumu dağıttım yeni davulcumuzu bulduk gitarda yer almak ister misin alternatif türkçe rock grunge/90lar türkçe pop karışımı
B Brugath Dün 13:03 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kulgrubu demiş ki: Beste grubumu dağıttım yeni davulcumuzu bulduk gitarda yer almak ister misin alternatif türkçe rock grunge/90lar türkçe pop karışımı Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim davet için. Beste grubu tercihimdir.
kulgrubu demiş ki: Beste grubumu dağıttım yeni davulcumuzu bulduk gitarda yer almak ister misin alternatif türkçe rock grunge/90lar türkçe pop karışımı Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim davet için. Beste grubu tercihimdir.
B Brugath Bugün: 00:02 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 kulgrubu demiş ki: Beste grubu zaten şarkıları iletebileceğim bir iletişim yazar mısın yada mail Hepsini görmek için tıklayın... 05324135051 tel no. Ulaşabilirsiniz
kulgrubu demiş ki: Beste grubu zaten şarkıları iletebileceğim bir iletişim yazar mısın yada mail Hepsini görmek için tıklayın... 05324135051 tel no. Ulaşabilirsiniz