D dogukanogan 13 Mart 2023 #1 Lead gitaristim. İyi düzeyde çalıyorum. Bar/Sahne grubu arıyorum çoğunlukla rock tarzı çalan (Türkçe/Yabancı). Stüdyo yapıp görüşebiliriz.
Lead gitaristim. İyi düzeyde çalıyorum. Bar/Sahne grubu arıyorum çoğunlukla rock tarzı çalan (Türkçe/Yabancı). Stüdyo yapıp görüşebiliriz.
D dogukanogan 15 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SoloLead demiş ki: ekipman var mı nasıl? gitar/manyetik amfi vs Hepsini görmek için tıklayın... epiphone sg g310 ve blackstar amfim var sahneye küçük olabilir amfi, bir de prosesörüm var.
SoloLead demiş ki: ekipman var mı nasıl? gitar/manyetik amfi vs Hepsini görmek için tıklayın... epiphone sg g310 ve blackstar amfim var sahneye küçük olabilir amfi, bir de prosesörüm var.
lustefe 27 Şubat 2024 #4 dogukanogan demiş ki: Lead gitaristim. İyi düzeyde çalıyorum. Bar/Sahne grubu arıyorum çoğunlukla rock tarzı çalan (Türkçe/Yabancı). Stüdyo yapıp görüşebiliriz. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam iletişim bilgilerini atabilirsen bi konuşalım
dogukanogan demiş ki: Lead gitaristim. İyi düzeyde çalıyorum. Bar/Sahne grubu arıyorum çoğunlukla rock tarzı çalan (Türkçe/Yabancı). Stüdyo yapıp görüşebiliriz. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam iletişim bilgilerini atabilirsen bi konuşalım