Line 6 amplifi fx100

Amplifi tt kullandım aynı cihaz sayılır. Bt olayı vs pratik ama tonal olarak hd serisinden bile daha eski teknoloji, ki artık hd de eskidi. Çok uygun fiyata değilse gerek var mı tartışılır.

Amplifi tt kullandım aynı cihaz sayılır. Bt olayı vs pratik ama tonal olarak hd serisinden bile daha eski teknoloji, ki artık hd de eskidi. Çok uygun fiyata değilse gerek var mı tartışılır.
1000 tlye buldum. Alternatif olarak zoom g5 ve g7.1tt var. Kararsız kaldım buradan yardım alayım dedim.
Edit: Yardım istiyorken ihtiyaçlarımı yazmamam çok saçma olur. Arkadaşlar 1000 lira civarına bir prosesör almak istiyorum, ses kartımın olmayışından ve patch yüklemesindeki kolaylığından ötürü usb girişli bir cihaz istiyorum.

Son düzenleme:
0 olarak Mooer Ge150 almak daha uzun soluklu bir tercih olurdu diye düşünüyorum.
Mooer Ge150 ilgimi çekti ancak ikinci el yok ve sıfır taksitli fiyatı da bu seçeneklerden 400 lira daha pahalı. Zoom g5 lambadan dolayı çok övülüyor ama biraz eski bir pedal. Bossun da bu aralıkta övülen pedalları var. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir el atsanız da kararsızlığım bir son bulsa 😀

Son düzenleme:
Mooer Ge150 ilgimi çekti ancak ikinci el yok ve sıfır taksitli fiyatı da bu seçeneklerden 400 lira daha pahalı. Zoom g5 lambadan dolayı çok övülüyor ama biraz eski bir pedal. Bossun da bu aralıkta övülen pedalları var. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir el atsanız da kararsızlığım bir son bulsa 😀
Ben de şuan ge150 var ve tavsiye ederim. Inceleme yazdığım bir başlıkta mevcut. Bahsettikleriniz çok eski nesil ekipmanlar, mutlu etmeyebilir.

Geri