Kutay Yavuz 8 Ekim 2016 #3 Full range hoparlörü var. Ses kartı olarak çalışabiliyor. Demolarını beğendim. Geldiği anda almayı planlıyorum. 🙂
Full range hoparlörü var. Ses kartı olarak çalışabiliyor. Demolarını beğendim. Geldiği anda almayı planlıyorum. 🙂
erengun2002 9 Ekim 2016 #5 Boyutu ne kadar yani evde kullanima uygun modelleride var mi 15 watt a kadar ? Fiyatlar tahmini ne kadar olabilir ?
Boyutu ne kadar yani evde kullanima uygun modelleride var mi 15 watt a kadar ? Fiyatlar tahmini ne kadar olabilir ?
Kutay Yavuz 9 Ekim 2016 #6 Line 6 'yı Do-Re getiriyor ve yurtdışı fiyatından çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Line 6 spider v | Sweetwater.com
Line 6 'yı Do-Re getiriyor ve yurtdışı fiyatından çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Line 6 spider v | Sweetwater.com
DaggerStroke 9 Ekim 2016 #7 Line 6, görsel tasarımcısını acilen kovmalı. Amplifi falan dahil bu kadar itici amfi tasarımları yapan az firma firma vardır heralde...
Line 6, görsel tasarımcısını acilen kovmalı. Amplifi falan dahil bu kadar itici amfi tasarımları yapan az firma firma vardır heralde...
seyyahemre 9 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 DaggerStroke demiş ki: Line 6, görsel tasarımcısını acilen kovmalı. Amplifi falan dahil bu kadar itici amfi tasarımları yapan az firma firma vardır heralde... Hepsini görmek için tıklayın... Öyle demeyin zevkler ve renkler tartışılmaz ben beğeniyorum mesela Spider V serisini.
DaggerStroke demiş ki: Line 6, görsel tasarımcısını acilen kovmalı. Amplifi falan dahil bu kadar itici amfi tasarımları yapan az firma firma vardır heralde... Hepsini görmek için tıklayın... Öyle demeyin zevkler ve renkler tartışılmaz ben beğeniyorum mesela Spider V serisini.