Ltd Arrow 1007B Evertune vs Jackson RRX24-7 Mark Heylmun

• Konuyu açan Konuyu açan Berkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkay

NightFoX
Arkadaşlar yeni gitar almayı planlıyorum ve seçeneklerimi sadece bu iki gitar arasına kadar daralttım. Ama emin olamıyorum. İkisinin de görünüşü çok güzel. Özellik olarak çok yakınlar. Ltd nin avantajı evertune köprü olması ama floyd rose da seviyorum. Ltd bi 600 dolar kadar daha pahalı ama gövdesi maun, korede üretilmiş. Jacksonunki ise nyatoh diye bi malzeme ve endonezyada üretilmiş. Ltd bu senaryoda 600 dolarlık farkı hakediyor mu sizce?

Linklerini burada bırakıyorum:

Ne gibi bi avantajı var peki burda ltd nin? Bu tarz teknik özellik konularına çok hakim değilim. Genel işçilik, malzeme kalitesi vs olarak 1000 dolar üstü her jacksonun da ltd nin de tatmin edici olacağını zaten biliyorum. Aynı zamanda kesin fishman manyetik istediğim için bunları seçtim. Floyd da evertune da seviyorum. Özellik olarak burda ltd yi bi 600 dolar daha pahalı kılan ne yani? 2000-2500 dolar bandında bi E-II vs olsa hiç tereddüt dahi etmem ama esp bile değilken 1800 küsür dolar + tr ye getirme maaliyeti vs 100k civarı olunca bi düşündürüyo insanı ekstradan.

thomann'dan TR'ye getirmek ekranda göründüğü kadar kolay değil, sürece hakim misin?
değilsen forumda buna ait başlık var son 20-30 sayfası yeni yönetmelik sonrası yaşanan kaos

markadan bağımsız olarak 7 tel alırken V kasa çok iyi bir seçim olmayabilir ... uzun skala, geniş sap vs neck-dive yapmaması zor o ufak gövdeyle, hiç yorum var mı bu konuda mesela? hatta LTD uzun skala bile değil direkt bariton ... hakimsen olaya eyvallah ama gözden kaçtıysa diye yazayım ben yine de

thomann'dan TR'ye getirmek ekranda göründüğü kadar kolay değil, sürece hakim misin?
değilsen forumda buna ait başlık var son 20-30 sayfası yeni yönetmelik sonrası yaşanan kaos

markadan bağımsız olarak 7 tel alırken V kasa çok iyi bir seçim olmayabilir ... uzun skala, geniş sap vs neck-dive yapmaması zor o ufak gövdeyle, hiç yorum var mı bu konuda mesela? hatta LTD uzun skala bile değil direkt bariton ... hakimsen olaya eyvallah ama gözden kaçtıysa diye yazayım ben yine de
Getirme sürecine de bariton oluşuna da hakimim. Daha çok özellik, fiyat karşılaştırması konusunda destek istiyorum şuan için.

Getirme işini ambar guitars ile yapmayı düşünüyorum. Ltd ye karar verirsem de önce bi cangöz ile konuşucam distribütörü olduğu için. Zuhal müzik bu jackson için getiremeyiz demişti.

Ne gibi bi avantajı var peki burda ltd nin? Bu tarz teknik özellik konularına çok hakim değilim. Genel işçilik, malzeme kalitesi vs olarak 1000 dolar üstü her jacksonun da ltd nin de tatmin edici olacağını zaten biliyorum. Aynı zamanda kesin fishman manyetik istediğim için bunları seçtim. Floyd da evertune da seviyorum. Özellik olarak burda ltd yi bi 600 dolar daha pahalı kılan ne yani? 2000-2500 dolar bandında bi E-II vs olsa hiç tereddüt dahi etmem ama esp bile değilken 1800 küsür dolar + tr ye getirme maaliyeti vs 100k civarı olunca bi düşündürüyo insanı ekstradan.

Jackson'ın endonezya üretimleri çok güvenilir gitarlar değil. Kore ltd'ler görece biraz daha tutarlı diyebilirim.

Fiyatlar konusunda katılıyorum ama.

Jackson'ın endonezya üretimleri çok güvenilir gitarlar değil. Kore ltd'ler görece biraz daha tutarlı diyebilirim.

Fiyatlar konusunda katılıyorum ama.
Cangöz müzikle konuştum 1950 dolara getirebiliyorlarmış. Jackson için Ambar guitars aracılığıyla getirmem gerekecek o da yine 1700 dolar civarına geliyor. Aradaki bu fiyat farkı da iyice düştüğü için LTD çok daha mantıklı bir seçenek halina geldi şuan benim için.

Geri