Dostum bilmediğimden soruyorum zaten her şeye bir lafın var yerli yersiz, anladık biliyorsun da bu şekilde mi anlatıyorsun kendini?o parça olmadan kilit mekanizmasını nasıl çevireceksin, boş yere cımbız sokarak mı?
Burgu girişinden kastınız ağaca oturduğu yer mi hocamİyi gitardır,resimden tam anlaşılmıyor ama burgu girişinde kırık mı var,değilse bir tane aynı burgudan alıp takılabilir.
Sorun olur mu demişsin… olur diyorum işte.Dostum bilmediğimden soruyorum zaten her şeye bir lafın var yerli yersiz, anladık biliyorsun da bu şekilde mi anlatıyorsun kendini?
İyi gitardır,resimden tam anlaşılmıyor ama burgu girişinde kırık mı var,değilse bir tane aynı burgudan alıp takılabilir.
Gokhan bey bir sorum olacakti, gibson veya epiphone hardcaseler ltd ec1000ler icin uygun mu? Aklimda gibson hardcase almak varİyi gitardır,resimden tam anlaşılmıyor ama burgu girişinde kırık mı var,değilse bir tane aynı burgudan alıp takılabilir.
Gokhan bey bir sorum olacakti, gibson veya epiphone hardcaseler ltd ec1000ler icin uygun mu? Aklimda gibson hardcase almak var
Epiphone hardcase ölcüleri daha yakanmis ltdlere sanirsam, ama gibsonlar da daha iyi koruma sağlıyor arada kaldim acikcasiLes Paul kasaların hardcase leri uyumlu diye biliyorum.
Bu soru ciddi mi geyik mio olmayan kapak mı ? drop mekanizması için mi öyle kapaklı tasarlanıyor ??
cidden sordum diğerlerinde bir silindirik yapı var, işaretlide yok. Koruma amaçlı konmuş vidalı kapak gibi bir şey olabilirmi ? bazı drop mekanizmaları arkaya takılıyor ve mandal dişlisi o kısma yerleştiriyor. Kapak olmasının amacı bu mu diye düşündüm ondan sordum.Bu soru ciddi mi geyik mi
teşekkür ettim.. 🍀kapak değil o direkt içerideki dişliyi çeviren kulp... döndürürken zaten tırrt tırrt hissediyorsun