S sessizlik12 10 Ağustos 2009 #1 Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda mh-1000 almaya karar verdim=).bu gitara uygun bir amfi önerebilirmisiniz ? .. bütçem 400 tl civarı..15 watt bi amfi olursa sevınırm evde kullanacagım.. teşekkürler..
Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda mh-1000 almaya karar verdim=).bu gitara uygun bir amfi önerebilirmisiniz ? .. bütçem 400 tl civarı..15 watt bi amfi olursa sevınırm evde kullanacagım.. teşekkürler..
PuNcHiE 12 Ağustos 2009 #2 Öyle bir gitarı 400TL-15W lık bir amfiye bağlarsan umduğunu pek bulamazsın, bütçeni biraz daha arttırmanı ve 2. ele yönelmeni öneririm. 🙂
Öyle bir gitarı 400TL-15W lık bir amfiye bağlarsan umduğunu pek bulamazsın, bütçeni biraz daha arttırmanı ve 2. ele yönelmeni öneririm. 🙂
S sessizlik12 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 siz bana önerilerinizi yazın ben ona göre bütçemi çogaltırım..çok aşırı fiyat olmayacek sekilde 600-700 civarıda olabılr..sadece öneri yazın.
siz bana önerilerinizi yazın ben ona göre bütçemi çogaltırım..çok aşırı fiyat olmayacek sekilde 600-700 civarıda olabılr..sadece öneri yazın.
S sheliakonur 12 Ağustos 2009 #4 forumda o fiyat aralığında 2. el güzel lambalı amfiler var, alım-satım'da bir arama yapıp hepsine göz at. kafana yatanı al derim.
forumda o fiyat aralığında 2. el güzel lambalı amfiler var, alım-satım'da bir arama yapıp hepsine göz at. kafana yatanı al derim.
S sessizlik12 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 siz bana sadece model önerin lutfen genel konusmayın..ben sadece model istiyorum sizden..